Trappen Zutphen

Maatwerk naar wens

Wilt u unieke trappen in Zutphen? Dan zit u goed bij Comfort Trappen. Met onze ervaring van 15 jaar zijn wij echte experts op het gebied van trappen. Wij ontwerpen, maken, plaatsen, renoveren en onderhouden trappen. Hierbij streven wij altijd naar perfectie en kwaliteit. Wij maken iedere houten trap zelf in onze trappenfabriek, waarbij wij gebruikmaken van de beste materialen. U kunt er dan ook zeker van zijn dat wij maatwerk leveren, dat helemaal naar uw wens is. Wat kunnen wij voor u doen in Zutphen?

Een greep uit ons aanbod

Als echte trapspecialist bieden wij u vele mogelijkheden. Uw keuze hangt onder meer af van uw woning, de beschikbare ruimte en uw smaak. Hieronder geven wij u een greep uit ons aanbod in Zutphen:

  • Rechte steek: een rechte houten trap zonder draai-elementen
  • Bovenkwart: deze trappen gaan recht omhoog en eindigen met een kwart draai naar links of rechts
  • Onderkwart: begint met een kwart draai en gaat door als een recht steektrap
  • Z-trap: een gesloten trap in een z-vorm met schuine stootborden voor een diepere traptrede
  • Halfslag: de twee kwarten komen recht boven elkaar uit. Ruimtebesparend en ideaal voor een rechthoekig trapgat

Trappen Zutphen

Een traprenovatie op maat

Naast het laten maken van nieuwe trappen, kunt u ons ook inhuren voor een traprenovatie in Zutphen. Bij ons is dit niet zomaar een renovatie. In onze eigen trappenfabriek maken onze vakmensen onderdelen op maat. Dit doen wij op een budgetvriendelijke manier en met behulp van de meest moderne technieken. Vervolgens komen wij bij u langs om de onderdelen zelf te monteren. Na de montage hebben uw trappen in Zutphen weer een frisse uitstraling.

Wat bieden wij u?

U kunt natuurlijk ook een ander inschakelen voor trappen in Zutphen. Hier zijn wij ons goed van bewust. Wij doen dan ook ons uiterste best om het volgende te bieden:

  • Een perfecte begeleiding: van advies tot aan de plaatsing
  • Een klantgerichte service: wij luisteren goed naar de wensen van onze klanten
  • Maatwerk van een hoogwaardige kwaliteit: wij maken gebruik van het beste hout
  • Uitstekend onderhoud en renovatie van uw houten trappen

Uw trapspecialist in Zutphen

Comfort Trappen plaatst trappen voor particulieren, aannemers, architecten en bedrijven in Zutphen. Als u wilt dat wij dit ook voor u doen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Natuurlijk kunt u ook eerst wat informatie bij ons inwinnen. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies. U kunt ons telefonisch bereiken (0512-360408) of per mail (info@comfort-trappen.nl ). Maken onze vakmensen binnenkort uw nieuwe trappen in Zutphen?