Trappen

Nieuwe trap kopen

Als uw trap versleten is en uw wilt een nieuwe aanschaffen, dan kunt u bij ons altijd kiezen uit trappen van verschillende stijlen. Wij van Comfort Trappen bieden u het totaalplaatje, waarbij alles voor nieuwe trappen geleverd kan worden zonder een enkel probleem. Met onze eigen fabriek kunnen wij alles voor u leveren en ook wat betreft traprenovatie zijn wij de partner die u zoekt. Als u bij ons kiest voor een nieuwe trap dan zullen wij samen met u op zoek gaan naar een trap die bij u past. Met het juiste advies en deskundigheid van onze medewerkers kunt u ook uw project laten slagen.

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Kies een eigen stijl

Trappen zijn leverbaar in allerlei verschillende stijlen. Uiteraard zal het mede afhankelijk zijn van de stijl die u in huis hanteert om een nieuwe trap te zoeken. Wij bieden u de mogelijkheid om trappen in verschillende stijlen te kopen, waarbij u zelf bepaald hoe het eindresultaat er uiteindelijk uit moet komen te zien. Wilt u een hele stijlvolle trap of toch liever modern of klassiek? Alles is bij ons mogelijk tegen scherpe tarieven.

Trappen

Uw trap op maat gemaakt

Daar wij beschikken over onze eigen fabriek is het natuurlijk mogelijk om een trap op maat te laten maken en te laten plaatsen. Is uw huis niet standaard en moet er dus materiaal op maat gemaakt worden, dan zullen wij deze snel en vakkundig bij u in komen meten. Als de maten bekend zijn kunnen wij de trap voor u leveren. Uit eigen fabrieken kunt u kiezen uit allerlei trappen in verschillende vormen. Wat dacht u van een Z trap, een halfslag trap, bovenkwart trap, onderkwart trap, of misschien toch een rechte steek trap?

Mogelijkheden genoeg

Met alle verschillende trappen die wij aan u uit kunnen leveren is het uiteraard ook mogelijk om allerlei bijpassende producten te bestellen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

  • Antislip materialen
  • Bevestigingen
  • Leuningen en overige accessoires
  • Onderhoudsproducten
  • Spijlen
  • Trappen

Laat ons weten wat uw specifieke wensen zijn

Als u wensen heeft met betrekking tot het plaatsen van een nieuwe trap, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Trappen

Wij zijn per telefoon en per e-mail snel voor u bereikbaar en kunnen u zo voorzien van een passend advies. Aarzel niet als u meer informatie wilt over de trappen die wij voor u kunnen leveren of plaatsen.