Houten trap

Tijd voor een nieuwe houten trap?

Houten trappen zijn meer dan functioneel – het zijn elementen die je woning, bedrijf of project een unieke uitstraling geven. Jouw houten trap weerspiegelt je persoonlijke stijl, of je nu als binnenhuisarchitect aan het creëren bent of als particulier je eigen ruimte vormgeeft. Welkom bij Comfort Trappen, dé specialist in houten trappen, traprenovatie en onderhoud. Samen met jou realiseren we de trap die je ruimte naar een hoger niveau tilt. Hierbij ontzorgen we je volledig met onze complete service van inmeten, ontwerpen en productie op maat tot en met vakkundige plaatsing en onderhoud. Treed binnen in onze showroom en ontdek de unieke combinatie van kwaliteit en flexibiliteit in houten trappen op maat.

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

20 jaar aan unieke trap-ontwerpen

Wij hebben in ons 20-jarig bestaan als trapspecialist al vele houten trappen gerealiseerd en elk ontwerp kunnen we als uitgangspunt voor jouw unieke houten trap aanwenden. Kijk maar eens bij de foto’s op deze pagina. Zijn ze niet inspirerend? Nog veel meer inspiratie vind je in onze showroom in Drachten, waar onze adviseur je alle mogelijkheden voorlegt om jouw houten trap te realiseren. Van een “standaard” model dat we op maat maken tot en met een volledig uniek ontwerp, alles is mogelijk. Bovendien laten we je een 3D-afbeelding van het trapontwerp zien, zodat je een levensecht beeld krijgt van hoe de houten trap in jouw specifieke situatie tot zijn recht komt. 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

Van trends tot levenslange investering

Bij Comfort Trappen zijn we goed op de hoogte van de trends in de wereld van trappen. Tegelijk weten we dat een houten trap een investering is waar je tientallen jaren of zelfs levenslang plezier van hebt. Daarom leggen we de nadruk op tijdloze ontwerpen en duurzame kwaliteit. Van de keuze van het hout tot de afwerking en van de montage tot onderhoud; elk aspect wordt met uiterste zorg behandeld om een trap te creëren die naadloos in jouw ruimte past, nu en in de toekomst.

Houten trap

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Service op de hoogste verdieping: totale ontzorging

Bij Comfort Trappen gaan we verder dan alleen het leveren van prachtige houten trappen. We bieden een service die reikt tot de hoogste verdieping van jouw verwachtingen: totale ontzorging. Vanaf het allereerste moment dat je contact met ons opneemt tot lang na de vakkundige plaatsing van jouw trap staan wij garant voor een zorgeloze ervaring.

Persoonlijk advies, trede voor trede

Onze toegewijde adviseurs begeleiden je door het volledige proces. Van de eerste bespreking van jouw wensen en ideeën tot het uiteindelijke ontwerp staan zij je bij met hun expertise. Het adviesgesprek vindt plaats in onze showroom, waar je wordt geïnspireerd door onze voorbeeldtrappen, houtstalen, speciale spijlen en materiaalcombinaties.

Betrouwbare partner in projecten

Is de nieuwe houten trap onderdeel van een groter project? Bij Comfort Trappen werken we regelmatig samen met andere vakmensen zoals architecten, aannemers, interieurontwerpers en bouwcoördinatoren. Met ons als partner kun jij je focussen op jouw rol in het project, terwijl wij onze verantwoordelijkheid nemen in de realisatie van de houten trappen.

25 jaar garantie, langdurige zekerheid

We onderstrepen onze toewijding aan kwaliteit met 25 jaar garantie op materiaal en splijten. We gaan voor langdurige zekerheid en tevredenheid met je houten trap. Mocht er binnen het eerste jaar na plaatsing iets niet naar behoren zijn, dan staan wij paraat om het snel en efficiënt op te lossen. Uiteraard zorgen we voor duidelijke garantievoorwaarden vooraf, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Realiseer jouw unieke houten trap: neem contact op

Comfort Trappen staat voor een totaalpakket van hoogwaardige trappen, deskundig advies en een service die de verwachtingen overtreft. Zet nu de eerste stap naar jouw droomtrap: neem contact met ons op om jouw unieke houten trap te realiseren.