Trappenfabriek

Comforttrappen is al meer dan 15 jaar trappenfabriek en trappenspecialist. Wij werken door heel Nederland en maken en plaatsen houten trappen. Daarnaast verzorgen wij ook traprenovatie. Wij werken als trappenfabriek voor zowel particulieren als aannemers en bouwbedrijven.

Maatwerk trappenfabriek

Comfort trappen maakt elke trap op maat. Dat kan dankzij onze moderne apparatuur tegen zeer goede prijzen. Voor projectontwikkelaars kunnen wij ook meerdere trappen in serie ontwerpen en maken. Bij bestaande bouw komen wij de trap zelf in meten om de trap zorgvuldig op te kunnen leveren en precies op maat.

Verschillende soorten houten trappen

Onze trappenfabriek maakt verschillende soorten trappen:

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Natuurlijk kunnen wij prachtige luxe trappen maken, maar ook een eenvoudige of goedkope kelder- of zoldertrap maken wij graag voor u. Vul het formulier in op de pagina voor een vrijblijvende offerte van onze trappenfabriek.

Een nieuwe trap kopen

Trappen zijn er natuurlijk in vele soorten en maten. Op onze website hebben wij verschillende soorten en voorbeelden van trappen staan. Maar bent u op zoek aan een specifieke trap, dan kunnen wij deze ook voor u ontwerpen en produceren. Onze trappenfabriek beschikt over een eigen ontwerpstudio en machinepark. Elke trap op maat kunnen wij dus precies naar wens maken.

Ontwerpstudio en trappenfabriek

Traprenovatie

In plaats van een nieuwe trap, kan u ook kiezen voor traprenovatie. Vaak zijn trappen bouwkundig nog in een prima staat en kunt u kosten besparen door de trap te renoveren. In dat geval zijn wij u ook graag van dienst. Onze trappenfabriek, maakt niet alleen nieuwe trappen maar renoveert ook bestaande houten trappen en -leuningen.

Meer informatie over onze trappenfabriek?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Vrijblijvend een offerte aanvragen bij onze trappenfabriek

Heeft u behoefte aan een vrijblijvende offerte? Wij leveren en plaatsen door heel Nederland dus vraag nu een offerte aan bij onze trappenfabriek Comfort Trappen! Dat kan door te bellen of u vraagt een offerte aan via het formulier.