Vuren trap

Vuren trap - Header

Verrijk uw woning met een nieuwe vuren trap

Bent u op zoek naar een nieuwe trap voor uw woning en lijkt een vuren trap u wel mooi? Comfort Trappen biedt een ruim assortiment houten trappen, waaronder trappen van vurenhout, in verschillende modellen die wij op maat bij u afleveren en plaatsen. Wij beschikken namelijk over onze eigen bezorgservice en montagedienst. Hierdoor is uw nieuwe vuren trap snel en vakkundig bij u gezet. Om uw nieuwe trap helemaal af te maken, kunt u bij ons ook rekenen op een breed scala aan bijproducten. Denk aan leuningen, antislipmaterialen, bevestigingsmaterialen en meer. Bestel direct uw vuren trap bij Comfort Trappen!

Vuren houten strakke trap

Daarom een trap van vurenhout

Een vuren trap is erg populair. Dat is logisch, want vurenhout is een geschikte houtsoort om trappen van te maken. Het is makkelijk te bewerken, licht van gewicht, sterk en betaalbaar! Vurenhout heeft een lichte, neutrale kleur. Hierdoor staat het prachtig in vrijwel elk interieur. Het hout dat wij verwerken in een vuren trap beschikt over een FSC® certificaat. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat er duurzame materialen voor de trap zijn gebruikt en dat alles milieuvriendelijk is afgehandeld in de beginselen.

Vuren trap op maat laten maken

Geen enkele woning is hetzelfde. Dat betekent dat er ook niet één standaardmaat trap is. Kunnen er bij u geen standaard maten gebruikt worden, dan kunt u ervoor kiezen om een vuren trap op maat te laten maken. Hierbij heeft u ook de keuze uit verschillende modellen trappen. Van klassiek tot modern of heel stijlvol. Wat betreft de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, houden wij alle opties open. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. Neem hiervoor contact met ons op. U kunt altijd rekenen op een snel, maar vooral deskundig antwoord.

Voordelen van Comfort Trappen

  • Hoge kwaliteit
  • Klantgericht
  • Maatwerk
  • Renovatie en onderhoud
  • Werkzaam door heel Nederland

Contact opnemen voor vuren houten trap

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vuren trap? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar om een antwoord te geven op alle vragen die u heeft. Bel naar 0512 54 50 80 of stuur een e-mail naar info@comfort-trappen.nl.

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Meer informatie over onze vuren trappen?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies