Over ons

Comfort Trappen al meer dan 15 jaar dé trapspecialist

bus-bedrijfspand2

Comfort Trappen is fabrikant van houten trappen en levert aan aannemers en particulieren. Specialisatie: Houten trappen voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. De eigen bezorg- en installatiedienst levert de houten trappen door heel Nederland af. Dankzij een modern machinepark met o.a. computergestuurde CNC frezen, is Comfort Trappen in staat om uw maatwerkopdracht vanaf tekening of met afwijkende maatvoering snel en vakkundig in te meten, te produceren, te bezorgen en te plaatsen.

Comfort Trappen is niet voor niets al jaren dé trapspecialist, welke al veel bijzondere projecten heeft mogen uitvoeren. Van Middelburg tot Den Helder en van Maastricht tot Amsterdam. Vele aannemers en architecten uit heel Nederland weten wat Comfort Trappen uit Drachten te bieden heeft en laten al jaren de houten trappen door Comfort Trappen maken. Wanneer neemt u contact op voor een eerste kennismaking?

Over Ons

Maatwerk

Een huis is meer dan een dak boven uw hoofd. Een woning moet sfeervol zijn. Een plek om thuis te komen, te ontspannen en te genieten. Comfort Trappen brengt sfeer en karakter in uw woning door fraaie trappen te ontwerpen en in eigen werkplaats te vervaardigen. Daarbij zijn de mogelijkheden in ontwerp, materialen en stijl zeer uitgebreid en geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Maatwerk dus. Van klassiek en stijlvol tot strak en modern. U zegt het maar.

Seriematig

Ook voor grote aantallen identieke trappen moet u bij Comfort Trappen zijn. Comfort Trappen zorgt voor een constante en perfecte maatvoering, zodat u als aannemer uw werk vlot en probleemloos kunt uitvoeren. Ook bij seriematige trappen komen wij graag tegemoet aan uw specifieke wensen. Van klassiek en stijlvol tot strak en modern.

Advies voor de perfecte trap

Wilt u eerst vakkundig advies? Dan kunt u bij onze adviseurs terecht. Ook komen wij graag bij u thuis om samen met u op zoek te gaan naar de perfecte trap voor uw woning. Wilt u eerst wat inspiratie opdoen? Dan kunt u een kijkje nemen in onze showroom voor de juiste sfeer en beleving. U vindt het allemaal op onze website.