Zuidhoorn

Wie zijn wij?

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappenspecialist in Zuidhoorn voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij ontwerpen en monteren al meer dan 15 jaar in opdracht van aannemers, architecten, bedrijven en particulieren. U kunt bij Comfort Trappen terecht voor maatwerk en seriematige productie. Bij ons is er voor elk wat wils, voor ieder budget. Wij realiseren elke soort houten trap in Zuidhoorn, of uw voorkeur nu uitgaat naar klassiek, modern, eenvoudig of iets totaal anders. Wij leveren zowel een complete droomtrap als ook halffabricaten. Wij streven ernaar om het gehele traject voor u te verzorgen, van advies tot plaatsing van uw droomtrap in Zuidhoorn.

Onze filosofie

Comfort Trappen is niet voor niets al sinds jaar en dag een bekende trapspecialist in Zuidhoorn en omgeving. Aannemers en architecten uit het hele land weten ons te vinden omdat wij bekend staan om de hoge kwaliteit, klantgerichtheid, maatwerk, diversiteit en milieubewuste manier van werken. Wij hebben reeds vele klanten in Zuidhoorn die uiterst tevreden zijn over het houtwerk. Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit komen tot uiting in het scala aan klassieke, eenvoudige, moderne en overige trappen dat wij te bieden hebben. Wij geloven dat uw huis in Zuidhoorn meer is dan alleen een dak boven uw hoofd. Een unieke trap geeft een persoonlijke uitstraling aan uw woning. Wij werken waar zo veel mogelijk met FSC®-gecertificeerd hout.

Zuidhoorn

Onze manier van werken

Uw droomtrap in Zuidhoorn begint altijd eerst met een gesprek waarin onze specialisten u van advies voorzien en uw wensen aanhoren. Zo zijn wij in staat om maatwerk te leveren aan particulieren en ondernemingen. Als u nog geen concreet idee heeft bij uw perfecte trap, dan kunt u gerust een keer langs komen om inspiratie op te doen in onze showroom. Onze eigen inmeetploeg zal eventueel een kijkje komen nemen bij u thuis zodat u er zeker van bent dat u een trap op maat krijgt. Eenmaal ontworpen, zal uw trap op maat gemaakt worden in ons machinepark waar de trap met behulp van computer gestuurd CNC frezen geproduceerd wordt. Tenslotte wordt uw trap in Zuidhoorn geleverd door onze bezorgservice en door onze vakmensen geplaatst.

Verschillende soorten trappen

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen diverse soorten houten trappen. Of het nu gaat om een eenvoudige, moderne of klassieke trap, bij ons zit u goed. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in nieuwbouw, maar verzorgen ook traprenovatie. Met een traprenovatie geeft u uw woning of pand weer een frisse nieuwe uitstraling. Dat kan vaak al met een beperkt budget. Onze specialisten komen graag bij u langs in Zuidhoorn om uw trap op te meten zodat we in onze werkplaats aan de slag kunnen gaan. Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.