Trappen Zeist

Voor nieuwe en bestaande panden

Of u nu gaat verhuizen of aan het klussen bent, wij van Comfort Trappen zorgen in Zeist ervoor dat uw houten trappen er weer piekfijn uitzien. Dat doen we met een team van gemotiveerde vakmensen die het belang van de klant vooropstellen. Wij willen graag dat u tevreden bent, pas dan zijn wij het ook. We kunnen u helpen met het volledige traject: van ontwerp en advies tot productie en plaatsing. Dankzij ons heeft u in Zeist straks nergens meer omkijken naar en hoeft u alleen maar te genieten van uw nieuwe trappen!

Alles in eigen trappenfabriek gemaaktTrappen Zeist

Klanttevredenheid begint bij het voldoen aan de wensen van onze opdrachtgever, of u nu een aannemer, architect, ondernemer of particulier bent. We denken met u mee over geschikte modellen trappen die passen bij uw specifieke situatie in Zeist. Vervolgens bespreken we uw wensen en produceren we volledig op maat in onze eigen trappenfabriek. Hierdoor kunnen we rekening houden met specifieke maten, kleuren of materialen. Wanneer u ons vanaf het begin al bij het project betrekt, kunnen we samen zorgen voor het beste resultaat: van ontwerp tot plaatsing.

Wij kunnen trappen in Zeist opknappen

Is uw houten trap nog in redelijke staat, maar wilt u wel dat er het een en ander gebeurt in Zeist? Dan kunnen wij ook trappen opknappen. Dat doen we door bijvoorbeeld nieuwe stootborden te plaatsen. Dit kunnen we relatief snel doen, waardoor de overlast in Zeist beperkt blijft. Ook bespaart dit u veel kosten. Het resultaat is echter oogverbluffend en uw houten trap ziet er weer als nieuw uit!

Altijd net die ene stap extra

Om ons op positieve wijze te onderscheiden van onze concurrenten proberen wij net een stap verder te gaan voor onze klanten. En die ene stap extra levert u en uw trappen in Zeist het volgende op:

  • U betaalt bij ons enkel betaalbare en eerlijke prijzen.
  • Wij werken met de beste kwaliteit materialen.
  • Bij ons vindt u ook eerlijk advies en kennis van zaken.
  • Ook kunt u ons later inschakelen voor onderhoud.
  • Dankzij onze eigen trappenfabriek kunnen we snel leveren.

Vraag ons gerust om advies

Heeft u maar weinig ruimte in uw trappengat? Of heeft u bijzonder hoge trappen nodig? Dan voorzien wij u in beide gevallen graag van passend advies. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@comfort-trappen.nl. Wilt u ons graag persoonlijk spreken over uw specifieke situatie in Zeist, dan kunt u ook bellen naar 0512-360408. Ons enthousiaste team van Comfort Trappen staat graag voor u klaar en vertelt u alles wat u wilt weten over de mogelijkheden voor trappen in Zeist!