Trappen Zeewolde

Houten trappenspecialist

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappenspecialist in Zeewolde voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij ontwerpen en monteren al jaren lang houten trappen in alle vormen en maten. U kunt bij Comfort Trappen terecht voor maatwerk, maar ook voor seriematige productie. Bij ons zult u zeker slagen, want de mogelijkheden en prijzen zijn divers. Wij realiseren elke soort trap in Zeewolde, of het u nou voor klassiek, modern, eenvoudig of een andersoortige houten trap gaat. Wij kunnen een een complete droomtrap leveren als ook trapdelen of een halffabricaat. Wij vinden het belangrijk u tijdens het hele traject te begeleiden tot aan het het leveren van uw droomtrap in Zeewolde.

Zeewolde

Onze filosofie

Onze filosofie rust op pijlers als kwaliteit, klantgerichtheid, maatwerk, diversiteit en milieubewustheid. Onze klanten uit Zeewolde en de rest van Nederland zijn uitermate tevreden over het duurzame houtwerk dat een leven lang meegaat. Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit komen terug in ons scala aan klassieke, eenvoudige, moderne en overige trappen. Wij werken eigenlijk alleen met FSC®-gecertificeerd hout. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat wij door duurzame bedrijfsvoering ons steentje bijdragen aan een beter milieu.

Werkwijze

Uw droomtrap uit Zeewolde zal beginnen met een gesprek tussen u en een van onze specialisten. Zo kunnen wij beter bepalen wat bij u past en wat niet. Ook als u nog geen concreet plaatje in uw hoofd heeft, kunt u gerust langs komen om inspiratie voor uw droomtrap op te doen in onze showroom.

Nadat onze eigen ploeg bij u thuis is geweest, zal uw trap op maat gemaakt worden in ons machinepark. In het machinepark wordt met behulp van computergestuurd CNC frezen uw trap geproduceerd. Uiteindelijk zullen wij bij u thuis in Zeewolde langs komen om de trap te monteren.

Verschillende soorten trappen

Comfort Trappen ontwerpt, produceert en plaatst eenvoudige en complexe, klassieke en moderne houten trappen. Dit gaat zowel op voor nieuwbouw als voor traprenovatie. Bij nieuwbouw kunt u kiezen uit een unieke trap naar uw wensen of kiezen uit één van de seriematig geproduceerde trappen. Seriematige trappen zijn vooral interessant voor grotere aannemers. Particulieren in Zeewolde kiezen ook regelmatig voor een traprenovatie. Een traprenovatie helpt het oude karakter weer tot leven te brengen. Wij streven naar een persoonlijke aanpak. Dat begint met advies en opmeten en eindigt met levering en plaatsing door onze bezorgservice.

Bent u geïnteresseerd in een houten trap of traprenovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op een bespreek uw wensen.