Trappen Woerden

Altijd maatwerk en de beste kwaliteitTrappen Woerden

Bent u op zoek naar een specialist in trappen in Woerden? Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of een nieuwbouwwoning volledig naar wens wilt inrichten? Dan kunnen wij van Comfort Trappen u uitstekend helpen. Onze eigen trappenfabriek kan voor u de houten trappen maken die u graag wilt. Dat doen we ook voor complete appartementen of bedrijven. Omdat we de beste materialen gebruiken en maatwerk leveren, bent u altijd verzekerd van perfecte trappen in Woerden!

Ook ontwerp van trappen in Woerden

Wij geven aannemers of architecten graag advies over de mogelijkheden, maar vaak weten zij al genoeg over trappen. Particulieren in Woerden verschaffen we ook graag tips. Wilt u bijvoorbeeld ruimte besparen, dan kunt u maar beter voor een halfslag of rechte steektrap gaan. En wilt u hoge trappen plaatsen van meer dan 4 meter, dan zult u een vlak tussenstuk moeten plaatsen (ook wel een bordes genoemd). We geven niet alleen advies, maar kunnen ook het ontwerp van uw houten trappen verzorgen.

Opknapbeurt is ook mogelijk

Bij het plaatsen van een compleet nieuwe houten trap komt veel kijken. Zo kunt u een bepaalde tijd geen gebruik maken van de bovenverdieping. Dat is niet altijd even handig. Daarom bieden we u in Woerden een alternatief: wij kunnen uw trappen voorzien van nieuwe stootborden en oppervlakken. Op die manier ziet alles er nieuw en fris uit, maar kost het u weinig geld. Bovendien is deze klus binnen een dag geklaard en kunnen we zo de overlast voor u beperken in Woerden.

Profiteer van veel voordeel!

Omdat we zo overtuigd zijn van ons vakmanschap en de kwaliteit die we leveren, durven wij te zeggen dat wij hét adres zijn voor trappen. Kiest u voor ons, dan kiest u ook voor veel voordeel:

  • Onze prijzen voor trappen zijn heel betaalbaar.
  • U kunt ons altijd om vrijblijvend advies vragen.
  • Wij kunnen u tevens helpen met onderhoud in Woerden.
  • Uw trap wordt snel geleverd dankzij onze eigen trappenfabriek.
  • Bij ons bedrijf kunt u rekenen op 15 jaar kennis en ervaring.

Wilt u trappen van ons bedrijf?

Onze vakmensen helpen u graag met de perfecte finishing touch van uw woning of bedrijf: nieuwe houten trappen. We kunnen u helpen met het ontwerp, maar ook nemen we graag de productie en plaatsing voor onze rekening. Wilt u meer weten of gebruikmaken van onze diensten in Woerden? Dan kunt u bellen naar 0512-360408. Of stuur ons een e-mail: info@comfort-trappen.nl. Wij zorgen ervoor dat u binnenkort kunt pronken met de mooiste trappen van Woerden!