Voorburg

Wie zijn wij?

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappenspecialist in Voorburg voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij ontwerpen en monteren al meer dan 15 jaar in opdracht van aannemers, architecten, bedrijven en particulieren. U kunt bij Comfort Trappen terecht voor zowel maatwerk als seriematige productie. Bij ons is er voor elk wat wils, voor ieder budget. Wij realiseren elke soort trap in Voorburg, of het u nou voor klassiek, modern, eenvoudig of overig gaat. Wij leveren zowel een complete droomtrap als ook trapdelen en halffabricaten. Wij streven ernaar om het gehele traject voor u te verzorgen, van advies tot plaatsing van uw droomtrap in Voorburg.

Wat onze filosofie is

Comfort Trappen staat al sinds jaar en dag bekende als een betrouwbare en deskundige trapspecialist in Voorburg en omgeving. Aannemers, architecten maar ook particulieren uit het hele land weten ons te vinden. Wij leveren hoge kwaliteit, zijn klantgericht, leveren maatwerk, zijn divers en milieubewust. Comfort Trappen heeft reeds vele klanten die uiterst tevreden zijn over het houtwerk dat een leven lang meegaat.

Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit komen tot uiting in het scala aan klassieke, eenvoudige, moderne en overige trappen dat wij te bieden hebben.

Wij werken vanuit het geloof dat uw huis in Voorburg meer is dan alleen een dak boven uw hoofd. Een unieke trap of traprenovatie geeft een persoonlijke uitstraling aan uw woning.

Onze duurzame manier van werken komt tot uiting in het feit dat we zo efficiënt mogelijk werken met zo min mogelijk afval. Wij werken waar mogelijk uitsluitend met verantwoord FSC®-gecertificeerd hout.

Voorburg

Werkwijze

Uw droomtrap in Voorburg begint altijd eerst met een gesprek waarin onze specialisten u proberen beter te leren kennen. Zo kunnen zij u van advies op maat voorzien. Ook als u nog geen concreet plaatje in uw hoofd heeft, kunt u gerust langs komen om inspiratie voor uw droomtrap op te doen in onze showroom. Nadat onze eigen inmeetploeg bij u thuis is geweest, zal uw trap op maat gemaakt worden in ons machinepark. Daar wordt met behulp van computergestuurd CNC frezen uw trap geproduceerd. Tenslotte wordt uw trap in Voorburg geleverd en op deskundige wijze geplaatst door onze eigen bezorgservice.

Verschillende soorten trappen

Comfort Trappen ontwerpt, produceert en plaatst diverse soorten als klassiek, eenvoudig, modern of overig. Dit gaat zowel op voor nieuwbouw als voor traprenovatie. Bij nieuwbouw kunt u kiezen uit een unieke trap naar uw wensen of kiezen uit één van de seriematig geproduceerde trappen. Seriematige trappen zijn vooral aan te raden voor grote aannemers. Een traprenovatie wordt vaker gekocht door particulieren in Voorburg. Dankzij een traprenovatie wordt uw huis weer als ware het nieuw. Wij streven naar een zo veel mogelijk persoonlijke aanpak. Dat begint met advies en inmeting en eindigt met levering en plaatsing door onze bezorgservice.