Trappen Tiel

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Wilt op maat gemaakte trappen in Tiel voor uw nieuwe woning of bedrijfspand? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Comfort Trappen is al meer dan 15 jaar dé trapspecialist in Tiel. Wij zijn uw adres voor betaalbare trappen op maat. Al onze houten trappen produceren wij zelf in onze eigen trappenfabriek. Hierbij maken wij gebruik van de allerbeste materialen en de nieuwste technieken. Wij garanderen u dan ook hoogwaardige kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. De afgelopen jaren hebben wij houten trappen geplaatst bij veel tevreden klanten. Komen wij binnenkort bij u langs in Tiel?

Ontdek onze mogelijkheden

Dankzij onze expertise weten wij precies wat de mogelijkheden zijn op het gebied van houten trappen. Als u op zoek bent naar een budgetvriendelijke oplossing, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rechte steek trap of een halfslag houten trap. Verder heeft u ook nog de keuze uit tal van andere trappen, zoals een z-trap, een bovenkwart of een onderkwart. Of wilt u een speciaal project laten uitvoeren? Ook dan denken wij graag met u mee. Vraag onze adviseurs naar meer informatie over de mogelijkheden in Tiel.

Daarom kiest u voor ons!

Wij zijn dé specialist voor trappen in Tiel. Dit proberen wij waar te maken door iedere dag voor perfectie te gaan. Wij zijn dan ook zeer gedreven in ons vak. Als u ons inzet, dan kiest u voor:

  • Zeer voordelige prijzenTrappen Hardewijk
  • Vakmanschap, maatwerk en kwaliteit
  • Een geheel vrijblijvend advies
  • volledige begeleiding
  • Een ervaren bedrijf

Ook voor onderhoud in Tiel

De afgelopen 15 jaar hebben wij al tal van klanten blij gemaakt met nieuwe trappen in Tiel. Naast het plaatsen van nieuwe houten trappen, voeren wij ook onderhoud uit. Dit doen wij voor diverse woningen. Ons klantenbestand is heel divers. Zo maken en renoveren wij trappen voor particulieren, maar ook voor aannemers, architecten en bedrijven.

Interesse in onze trappen?

Wit u graag een unieke, houten trap op maat in Tiel? Of bent u werkzaam als aannemer en wilt u meerdere woningen van trappen voorzien? Dan gaan de vakmensen van onze trappenfabriek snel voor u aan het werk. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0512-360408. Als u liever mailt, dan kan dat via info@comfort-trappen.nl . Wij hopen dat wij snel aan de slag kunnen met uw trappen in Tiel!