Trappen Stichtse Vecht

Altijd volledig op maat

Wanneer u hulp nodig heeft bij het plaatsen van nieuwe trappen in Stichtse Vecht, dan kunnen wij van Comfort Trappen u helpen. Wij hebben immers al meer dan 15 jaar ervaring als trappenfabriek. Zo maken we houten trappen zelf, maar kunnen we ook een traprenovatie bij u in Stichtse Vecht uitvoeren. In een mum van tijd toveren we dan uw trappen om tot een plaatje dat volledig aan uw wensen voldoet. Doordat we alles zelf maken, kunnen we u altijd volledig maatwerk leveren.

Ontdek onze trappen in Stichtse Vecht

Ons maatwerk omvat onder meer de volgende soorten houten trappen:

  • Bovenkwart: deze steektrap heeft aan het einde een kwart draai naar rechts of links, waardoor er een opbergruimte onder de trappen ontstaat
  • Onderkwart: hier wordt begonnen met een kwart draai naar links of rechts en gaat uiteindelijk door als rechte steektrap (ook hier is opbergruimte mogelijk)
  • Halfslag: in dit geval komen de twee kwarten recht boven elkaar uit (geschikt voor rechthoekige trapgaten)
  • Z-trappen: zoals de naam al zegt is dit een houten trap met de vormen van de letter ‘z’
  • Rechte steek: dit is het eenvoudigste model zonder gedraaide elementen en daardoor een voordelige oplossing

Ook kunnen we speciale projecten voor u verzorgen in Stichtse Vecht. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Gedegen kennis van zakenTrappen Stichtse Vecht

U kunt bij ons in Stichtse Vecht rekenen op een uitstekende kennis van zaken. Wij zitten namelijk al meer dan 15 jaar in het vak en we weten dus precies wat wel of niet mogelijk is. Dit is vooral voor onze particuliere klanten erg prettig. Wilt u bijvoorbeeld trappen in Stichtse Vecht die hoger zijn dan 4 meter? Dan moet u er volgens de wet een bordes in plaatsen om zo de houten trap te onderbreken. Onze trappenfabriek kan dit voor u maken en we helpen u graag met het onderwerp.

5 redenen om ons te kiezen

Wij zijn niet het enige bedrijf dat trappen produceert in Stichtse Vecht. Toch hopen we dat u voor ons zult kiezen om de volgende 5 redenen:

  1. Ook voor traprenovatie kunt u ons vragen
  2. Wij vragen hele betaalbare prijzen voor trappen
  3. Als klant staat u bij ons centraal met uw wensen
  4. Onze trappenfabriek levert enkel op maat
  5. Wij garanderen u een complete begeleiding

Contacteer ons gerust

Wanneer u nieuwsgierig bent geworden naar onze houten trappen, dan kunt u op onze website zien wat we voor u kunnen betekenen. Ook telefonisch leggen we dit graag aan u uit. U kunt hiervoor bellen naar 0512-360408. Wilt u graag meer weten over uw specifieke situatie in Stichtse Vecht en mailt u liever? Dan kan dat ook via info@comfort-trappen.nl. Wij vertellen u dan graag meer. Ontdek vandaag nog welke mogelijkheden we hebben voor uw trappen in Stichtse Vecht en bel snel!