Trappen Steenwijk

Comfort Trappen in Steenwijk

Wanneer u op zoek bent naar een deskundige leverancier voor het plaatsen van trappen in Steenwijk, moet u bij Comfort Trappen zijn. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u van uitstekend advies voorzien. Of het nu gaat om een ontwerp van een trap in een nieuwbouwwoning of het renoveren van een houten trap in een oud bedrijfspand; Comfort Trappen gaat ook in Steenwijk graag voor u aan de slag.

Trappen: een vak apart

Trappen SteenwijkBij de bouw of renovatie van een huis komt veel kijken. Belangrijk is daarbij dat u mensen om u heen hebt die verstand van zaken hebben. Het perfect inmeten van een trap kunt u dan ook in Steenwijk gerust aan de specialisten van Comfort Trappen overlaten. Zij weten precies waar zij qua veiligheidseisen, valkuilen en bouweisen op moeten letten. Wij besteden veel aandacht aan de juiste maatvoering van uw trap, om een veilige, goed beloopbare trap te krijgen die tevens voldoet aan alle regels voor trappen in nieuwbouwwoningen. Trappen moeten namelijk voldoen aan het bouw- en verbouwbesluit.

Expert in houten trappen

Een houten trap vraagt om een speciale benadering. Comfort Trappen heeft een ruim assortiment houten trappen en een breed scala aan bijproducten, zoals bevestigingsmaterialen, leuningen en
andere accessoires. Bij de productie van houten trappen houden wij uiteraard ook rekening met het milieu. Alle materialen die in de trappen verwerkt worden zijn voorzien van een FSC® certificaat.
Het kan natuurlijk voorkomen dat er voor uw woning in Steenwijk geen standaard maten gebruikt kunnen worden. Met onze moderne meetapparatuur kunnen wij snel en vakkundig alles komen opmeten, zodat wij alles exact passend bij u kunnen afleveren en monteren. Wanneer u voor onze houten trappen in Steenwijk kiest bent u verzekerd van:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Trappen voor ieder budget
  • Ruim assortiment trappen
  • Productie uit onze eigen trappenfabriek
  • Eigen montageploeg

Ontdek de mogelijkheden in Steenwijk

Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden voor u in Steenwijk zijn? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0512-545080. Ook kunt u uw gegevens achter laten via het online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een uitgebreid persoonlijk advies. Hecht u waarde aan trappen van kwaliteit, dan bent u ook voor onze trappen in Steenwijk aan het juiste adres!