Trappen Soest

Trappen van het allerbeste hout

Wilt u de beste trappen in Soest? Dan gaat u naar Comfort Trappen. Wij plaatsen, renoveren en onderhouden trappen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij ontwerpen alle houten trappen zelf in onze eigen trappenfabriek. Hierbij maken wij gebruik van het allerbeste hout. Wij kunnen u dan ook echt maatwerk leveren en ontwerpen een houten trap voor u die helemaal aan uw wensen voldoet. Wat kunnen wij voor u doen in Soest?

Echte houten trappen

Wij hebben al vijftien jaar ervaring met trappen in Soest. In onze trappenfabriek vervaardigen wij houten trappen. Wij bieden onze diensten aan tal van klanten aan. Zo voeren wij opdrachten uit voor aannemers, architecten, wooncorporaties, onderwijsinstellingen en particulieren. Ons bedrijf beschikt over de nieuwste machines en de beste materialen. Hierdoor zijn wij in staat om uw maatwerkopdracht vanaf het begin tot het eind goed uit te voeren. U kunt er dan ook zeker van zijn dat wij een droomtrap voor u in Soest realiseren.

Trappen Soest

Onze trappen in Soest

Ons bedrijf ontwerpt diverse soorten trappen. Hieronder geven wij u een opsomming van de mogelijkheden die wij u in Soest bieden:

  • Bovenkwart: een steektrap recht omhoog met een kwart draai naar links of rechts aan het einde. Ideaal voor een groot trappenhuis of trapgat
  • Onderkwart: een houten trap die met een kwart draai begint en vervolgens met een rechte steektrap door naar boven gaat (zowel open als dicht is mogelijk)
  • Halfslag: de twee kwarten komen recht boven elkaar uit. Ideaal voor een rechthoekig trapgat. U bespaart hier veel ruimte mee (zowel linksom als rechtsom mogelijk)
  • Rechte steek: eenvoudige trapvorm zonder gedraaide elementen. Een voordelige en effectieve oplossing
  • Z-trap: deze heeft de vorm van de letter z, is gesloten en heeft schuine stootborden. De z-vorm geeft een moderne uitstraling aan uw trap

Kies voor kwaliteit

Als u voor ons kiest, dan kiest u voor trappen van kwaliteit. Onze vakmensen gaan altijd voor het hoogst haalbare. Ze zijn zeer bevlogen en ontwerpen uw houten trap in nauw overleg met u. Dankzij deze nauwe samenwerking, leveren wij u een trap op maat in Soest, die klopt tot in het allerkleinste detail. Dat wilt u toch ook?

Houten trappen laten plaatsen?

Wilt u houten trappen laten plaatsen? Dan bent u bij ons op de juiste plek in Soest. Wij leveren diverse soorten trappen. Als u hier meer over wilt weten, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u hier graag meer over. U bereikt ons telefonisch op 0512-360408 of stuurt u een e-mail naar info@comfort-trappen.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van trappen in Soest.