Trappen en Traprenovatie Sneek

Dé trapspecialist in Sneek

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, wij zijn uw trappenspecialist in Sneek voor elke toepassing. We zijn al jaren bezig in de trappen branche en hebben ons ten doel gesteld de top te bereiken. U kunt bij Comfort Trappen terecht voor zowel maatwerk als seriematige productie. Bij ons is er voor elk wat wils, voor ieder budget. Wij realiseren alle soorten houten trappen in Sneek, of het u nou voor klassiek, modern, eenvoudig of overig gaat. Wij leveren zowel een complete trappenpakket als ook halffabricaat. Wij streven ernaar om het gehele traject voor u te verzorgen, van het advies tot en met de plaatsing en levering van uw droomtrap in Sneek.

Filosofie van Comfort Trappen

Onze filosofie is gebaseerd kwaliteit, klantgerichtheid, maatwerk, diversiteit en milieubewustheid. Onze klanten uit Sneek en de rest van Nederland zijn uitermate tevreden over het duurzame houtwerk dat een leven lang meegaat. Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit altijd terug in het brede aanbod aan klassieke, eenvoudige, moderne en de andere trappen die wij te bieden hebben. Wij opereren met de insteek dat uw huis of pand in Sneek meer is dan alleen een dak boven uw hoofd, u moet zichzelf ook daadwerkelijk thuis voelen! Wij werken daarom zoveel mogelijk met FSC®-gecertificeerd hout. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat wij door duurzame bedrijfsvoering een wereld willen achterlaten, die nog generaties lang mee kan. Kiest u voor Comfort Trappen, dan kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid.

Een trap op maat laten maken

Uw droomtrap in Sneek begint altijd eerst met een gesprek. In dit gesprek proberen wij u beter te leren kennen. Zo kunnen zij u van advies op maat voorzien. Ook als u nog geen concreet plaatje in uw hoofd heeft, kunt u gerust langs komen om inspiratie voor uw droomtrap op te doen in onze showroom.

Sneek

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Het machinepark wordt vervolgens gebruikt om uw trap helemaal precies om maat te maken. Alvorens we uw trapgat hebben opgemeten bij u thuis. In het machinepark wordt met behulp van computergestuurd CNC frezen uw trap geproduceerd. En tot slot wordt de trap keurig netjes bij u afgeleverd.

Verschillende soorten trappen

Comfort Trappen ontwerpt, produceert en plaatst diverse soorten houten trappen als klassiek, eenvoudig tot modern. Dit gaat zowel op voor nieuwbouw als voor traprenovatie. Bij nieuwbouw kunt u kiezen uit een unieke trap naar uw wensen of kiezen uit één van de seriematig geproduceerde trappen. Seriematige trappen zijn vooral aan te raden voor grote aannemers. Een traprenovatie is daarnaast ook vaak voor particulieren een geschikte optie in Sneek. Dankzij een traprenovatie wordt uw huis weer als ware weer nieuw. Wij streven naar een persoonlijke aanpak. Dat begint met advies en in meting en eindigt met levering en plaatsing door onze bezorgservice.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Sneek

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Sneek, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Sneek kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.