Trappen Schiedam

The finishing touch

Trappen SchiedamHeeft u een mooie woning gekocht en wilt u hierin nieuwe trappen in Schiedam? Of bent u geïnteresseerd in een traprenovatie waardoor uw houten trap een geheel nieuwe uitstraling krijgt? Wij beschikken over een eigen trappenfabriek waarin we allerlei soorten trappen kunnen vervaardigen. Wilt u graag uw bovenverdieping ook bij uw woonruimte in Schiedam betrekken? Een nieuwe trap op maat van Comfort Trappen kan hier goed bij van pas komen. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij als geen ander wat belangrijk is bij het op maat maken van een houten trap. Het is afhankelijk van de functie en de rest van de woonruimte in Schiedam hoe de trap gemaakt moet worden. Voordat u bij ons een nieuwe trap laat maken, komen wij eerst bij u om de ruimte in te meten en alle mogelijkheden te bespreken. Maak onze houten trappen compleet door deze af te maken met een bijpassende trapleuning. Wij zorgen ook voor een anti-slip strip die gemakkelijk aan te brengen is in de treden van iedere trap.

Comfort Trappen levert in Schiedam

Naast het maken van trappen op maat in Schiedam, zijn wij zeer vaardig in het doen van traprenovaties. Wist u dat een traprenovatie kostenbesparend is en uw ruimte een geheel nieuwe en eigen uitstraling kan geven? Kiest u voor het terughalen van de vergane glorie van de stijl vanuit vorige eeuwen in Schiedam of wilt u liever een strakke gang met een trap die deze uitstraling helemaal aanvult? Met onze traprenovaties kunt u alle kanten op. Niet alleen wanneer het esthetische beweegredenen betreft kunt u kiezen voor een traprenovatie. Ook wanneer uw trap toe is aan onderhoud omdat deze niet meer veilig is, kunnen de ingrepen van onze restaurateurs bij u in Schiedam goed van pas komen. Bij onze traprenovaties en onze houten trappen kunt u ook de bijbehorende onderhoudsproducten ontvangen voor het onderhouden van onze trappen in Schiedam.

Waarom kiezen voor onze houten trappen?

  • De trappenspecialist die werkzaam is in heel Nederland
  • Inmeten, produceren, leveren en plaatsen. Wij doen het allemaal
  • Ook voor seriematige trappen
  • Klantgerichte service
  • Milieubewust productieproces

Contact

Wilt u meer weten over de trappen die wij ook in Schiedam leveren? Neem contact met ons op om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is in uw woning in Schiedam. Bel vandaag nog 0512-545080. Dan geniet u binnenkort ook van één van onze trappen in Schiedam.