Trappen Schagen

Trappen Schagen

Kwaliteit leveren staat voorop

Wilt u graag nieuwe trappen in Schagen laten plaatsen? Dan zit u hiervoor goed bij Comfort Trappen. Al meer dan 15 jaar zorgen wij voor het perfecte trapwerk. Dat doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor architecten, aannemers en bedrijven. Of u nu een houten trap wilt in Schagen of een luxe balustrade, in onze eigen trappenfabriek kunnen we alles maken. Daarbij staat het leveren van kwaliteit voorop. Wij gebruiken dan ook enkel de beste materialen voor het mooiste resultaat.

Vele houten trappen mogelijk

U heeft ongetwijfeld een idee van wat u mooi vindt. Wij luisteren altijd goed naar uw wensen. Maar ook bespreken we met u de huidige situatie. Heeft u bijvoorbeeld een smal trappengat, dan zullen niet alle trappen goed passen. Hierover denken wij met u mee. Er is veel mogelijk in Schagen, zoals:

  • Een rechte steektrap (eventueel met een bordes)
  • Een rechte steektrap met een draai erin
  • Z-trappen, die de vorm van de letter ‘z’ hebben
  • Gesloten en open houten trappen
  • Luxe en speciale projecten naar wens

Maatwerk trappen in Schagen

Naast het leveren van kwaliteit vinden wij het leveren van maatwerk ook heel belangrijk. Een trap gaat vele jaren mee en het is dus belangrijk dat deze veilig en duurzaam is. Wij zorgen met hoogwaardige materialen voor een lange levensduur van uw trappen in Schagen. Maar ook de veiligheid speelt een rol. Doordat wij meer dan 15 jaar ervaring hebben, weten we precies waar we op moeten letten. Wilt u bijvoorbeeld in Schagen een hoge trap laten plaatsen van meer dan 4 meter? Dan is een vlak tussenstuk of bordes verplicht.

Uw beste keuze in de regio

Bij in de buurt zitten ook andere partijen die houten trappen kunnen maken en plaatsen. Maar zij bieden u in Schagen niet wat wij u kunnen bieden, namelijk:

  • Deskundig advies en hulp bij het ontwerp
  • Ruim aanbod in trappen en opties
  • Snelle levertijden dankzij eigen trappenfabriek
  • Uw wensen als klant staan bij ons centraal
  • Onze medewerkers zijn bekwaam en ervaren

Wanneer u contact wilt opnemen

Weet u al precies welke houten trap uw voorkeur heeft? Of wilt u graag nog advies over welke trappen in uw huis in Schagen zouden passen? Dan kunt u in beide gevallen contact met ons opnemen en we helpen u graag. Belt u ons via telefoonnummer 0512-360408. Of stuur ons een e-mail: info@comfort-trappen.nl. Wij hebben ook nog een online contactformulier dat u mag invullen. Voor het complete traject voor nieuwe trappen in Schagen, van advies tot plaatsing, bent u bij ons aan het juiste adres!