Trappen Rotterdam

De perfecte trap

Trappen RotterdamBent u zoek naar een trappenfabriek die uw trappen in Rotterdam voor u kan maken? Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij ook voor u precies de juiste houten trap op maat maken. Architecten, bedrijven, woningcoöperaties en particulieren hebben gebruik gemaakt van de vakkundig gemaakte trappen van Comfort Trappen in Rotterdam. Wilt u weten wat Comfort Trappen voor uw woning kan betekenen? Neem dan eens contact op met onze medewerkers. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van het op maat laten maken van houten trappen. Wilt u extra ruimte creëren in uw woning door uw bovenverdieping beter bereikbaar te maken door middel van een nieuwe trap? Dat kan. Wij kunnen u er alles over vertellen.

Traprenovatie of een geheel nieuwe trap?

Wij maken in Rotterdam niet alleen trappen op maat, maar wij voeren ook vakkundige traprenovaties uit. Wilt u uw oude trap weer laten herstellen in de glorie van toen of wilt u een modernere en strakkere uitstraling? Dan kunt u onze experts hiervoor inzetten. Wij zijn zeer vakbekwaam op het gebied van renovaties. Het renoveren van een trap kan resulteren in een geheel nieuwe en frisse uitstraling van uw woning in Rotterdam. Heeft u net een huis in Rotterdam gekocht en is de houten trap nog wel functioneel, maar alles behalve mooi? Schakel dan één van onze restaurateurs in. Wij kunnen met een betrekkelijk kleine ingreep de uitstraling van uw hal of overloop weer helemaal vernieuwen door een vakkundige traprenovatie. Heeft u liever één van onze trappen op maat? Bijvoorbeeld om uw zolderverdieping bij uw woonruimte in Rotterdam te betrekken? Dan kunt u bij ons terecht. Wij zullen voor de ruimte inmeten om zo de perfecte trap voor u te kunnen vervaardigen.

Welke producten kunt u nog meer verkrijgen bij Comfort Trappen?

  • Anti-slip materialen
  • Diverse trapleuningen
  • Verschillende onderhoudsmaterialen om de levensduur van uw trap te verlengen

Ook één van onze trappen in Rotterdam in uw woning?

Bent u geïnteresseerd in onze vakkundig vervaardigde trappen? Of wilt u uw trap in Rotterdam laten renoveren? Dat kan! Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. Wij hebben veel keuze in materialen en bijbehorende producten. Wilt hier meer over weten? Bel nu: 0512-545080. En geniet binnenkort al van één van onze trappen in Rotterdam.