Trappen en Traprenovatie Rijswijk

Een stijlvolle nieuwe trap laten plaatsen

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappenspecialist in Rijswijk voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij ontwerpen en monteren al meer dan 15 jaar in opdracht van aannemers, architecten, bedrijven en particulieren. U kunt bij Comfort Trappen terecht voor zowel maatwerk als seriematige productie. Bij ons is er voor elk wat wils, voor ieder budget. Wij realiseren elke soort trap in Rijswijk, of u nou voor klassiek, modern, eenvoudig of overig gaat. Wij leveren zowel een complete droomtrap als ook trapdelen en halffabricaten. Wij streven ernaar om het gehele traject voor u te verzorgen, van advies tot plaatsing van uw droomtrap in Rijswijk.

De filosofie van Comfort Trappen

Onze filosofie rust op pijlers als kwaliteit, klantgerichtheid, maatwerk, diversiteit en milieubewustheid. Onze klanten uit Rijswijk en de rest van Nederland zijn uitermate tevreden over het duurzame houtwerk dat een leven lang meegaat. Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit komen tot uiting in het scala aan klassieke, eenvoudige, moderne en overige trappen die wij te bieden hebben.

Wij geloven dat uw huis of pand in Rijswijk meer is dan alleen een dak boven uw hoofd: u moet zichzelf ook daadwerkelijk thuis voelen! Wij werken waar mogelijk uitsluitend met FSC®-gecertificeerd hout. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat wij door duurzame bedrijfsvoering een wereld willen achterlaten, die nog generaties lang mee kan. Kiest u voor Comfort Trappen, dan kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid.

Laat een trap op maat maken

Uw droomtrap in Rijswijk begint altijd eerst met een gesprek waarin onze specialisten u proberen beter te leren kennen. Zo kunnen zij u van advies op maat voorzien.

Rijswijk

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Ook als u nog geen concreet plaatje in uw hoofd heeft, kunt u gerust langs komen om inspiratie voor uw droomtrap op te doen in onze showroom. Nadat onze eigen inmeetploeg bij u thuis is geweest, zal uw trap op maat gemaakt worden in ons machinepark. Daar wordt met behulp van computergestuurd CNC frezen uw trap geproduceerd. Tenslotte wordt uw trap in Rijswijk geleverd en op deskundige wijze geplaatst door onze eigen bezorgservice.

Verschillende soorten trappen

Comfort Trappen ontwerpt, produceert en plaatst diverse soorten als klassiek, eenvoudig, modern of overig. Dit gaat zowel op voor nieuwbouw als voor traprenovatie. Bij nieuwbouw kunt u kiezen uit een unieke trap naar uw wensen of kiezen uit één van de seriematig geproduceerde trappen. Seriematige trappen zijn vooral aan te raden voor grote aannemers. Een traprenovatie wordt vaker gekocht door particulieren in Rijswijk. Dankzij een traprenovatie wordt uw huis weer als het ware nieuw. Wij streven naar een zo veel mogelijk persoonlijke aanpak. Dat begint met advies en inmeting en eindigt met levering en plaatsing door onze bezorgservice.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Rijswijk

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Rijswijk, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Rijswijk kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.