Trappen Raalte

Trappen die uw woning afmaken

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Raalte een nieuwe uitstraling geven? En bent u in Raalte op zoek naar een specialist in trappen? Dan bent u bij Comfort Trappen aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring mogen wij ons met recht de trappenspecialist bij u in de buurt noemen! Dankzij onze eigen trappenfabriek kunnen wij snel de mooiste trappen leveren. Voor u het weet heeft u de nieuwe houten trap die uw woning of bedrijf in Raalte helemaal af zal maken!

Uw trap, uw veiligheid

Trappen raalteNatuurlijk letten wij bij het plaatsen van uw trap op de geldende veiligheidseisen en wetgeving. Belangrijk daarbij is de juiste maatvoering van trappen. Het is namelijk van groot belang een goed en veilig beloopbare trap te krijgen. Een losse leuning, te gladde treden: een ongeluk zit in een klein hoekje.Valpartijen van trappen staan hoog genoteerd in het lijstje van huisongelukken. Onze vakmensen zorgen voor een goede plaatsing van uw trap in Raalte om ongelukken te voorkomen. Voor ons dat is het vanzelfsprekend om optimaal te letten op datgene wat een bijdrage kan leveren aan uw veiligheid en comfort.

Comfort Trappen in Raalte

Wat uw wensen ook zijn, Comfort Trappen staat van A tot Z voor u klaar. Wij hebben voor u op een rij gezet wat Comfort Trappen in Raalte voor u kan betekenen:

  • Vrijblijvend en vakkundig advies
  • Ontwerpen van houten trappen
  • Traprenovatie
  • Snelle productie in onze eigen trappenfabriek

Traprenovatie in Raalte

Wilt u uw houten trap laten renoveren? Ook dan kunt u bij Comfort Trappen terecht. De trap is vaak een in het oog springend gedeelte van een huis. Een traprenovatie biedt in veel gevallen een goedkoop alternatief voor een compleet nieuwe trap. Met hetzelfde geweldige resultaat: een nieuwe frisse uitstraling die van uw trap een waar visitekaartje van uw woning maakt! Wij komen graag bij u langs in Raalte om de mogelijkheden te bespreken en in kaart te brengen wat uw wensen zijn. U heeft ruime keuze uit verschillende kleuren, materialen en stijlen. Dankzij onze eigen trappenfabriek kunnen wij maatwerk leveren en op locatie bij u thuis in Raalte monteren. Dit bespaart tijd, kosten en wij maken van uw woning geen werkplaats. Kortom: ook voor het renoveren van trappen in Raalte kunt u bij Comfort Trappen terecht!

Interesse in Comfort Trappen?

Of u nu kiest voor een compleet nieuwe trap, of het renoveren van uw trap, wij van Comfort Trappen vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Voor een vrijblijvend advies of het bespreken van de mogelijkheden voor het plaatsen van trappen in Raalte kunt altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 0512-545080 of laat een bericht achter via het online contactformulier. Mailen mag natuurlijk ook. Ons e-mailadres is: info@comfort-trappen.nl Wij gaan graag voor u aan de slag in Raalte!