Trappen Purmerend

Trappen Purmerend

Voor de beste kwaliteit

Op maat gemaakte trappen in Purmerend voor uw woning of bedrijf nodig? Dan zit u goed bij Comfort Trappen. Al meer dan 15 jaar zijn wij de beste keuze voor houten trappen en maatwerk. Doordat we alles in onze eigen trappenfabriek maken, kunnen we u de beste kwaliteit garanderen. Wij maken namelijk enkel gebruik van hoogwaardige materialen en technieken. Dit alles doen we voor een zeer scherpe prijs. Op die manier hebben we al vele klanten blij gemaakt met een houten trap. Bent u de volgende in Purmerend?

Advies en hulp met ontwerp

Dankzij meer dan 15 jaar ervaring met trappen weten onze vakmensen precies wat er wel of niet mogelijk is. Heeft u bijvoorbeeld weinig ruimte, dan raden we u een halfslag of rechte steektrap aan. En heeft u voor meer dan 4 meter trappen nodig? Dan is het wettelijk verplicht om een bordes (tussenstuk) te plaatsen. Wij geven u hier in Purmerend graag vrijblijvend advies over. Ook denken we met plezier mee over het ontwerp en dit kunnen we u uiteraard ook uit handen nemen.

Vele tevreden opdrachtgevers

In de afgelopen jaren hebben we vele opdrachtgevers tevreden mogen stellen met nieuwe of gerenoveerde trappen. Ook kunnen we onderhoud uitvoeren. Dit doen we zowel voor nieuwbouwwoningen in Purmerend als bestaande woningen. Verder gaan we voor zowel bedrijven als particulieren aan de slag, maar ook aannemers en architecten kunnen ons inschakelen.

Daarom kiest u Comfort Trappen

Wij vinden dat wij hét adres zijn voor trappen in Purmerend. Maar dat zijn we niet alleen van mening, dat proberen wij iedere dag opnieuw ook waar te maken. Kiest u voor ons, dan profiteert u in Purmerend van:

  • Zeer scherpe prijzen
  • Altijd vrijblijvend advies
  • Maatwerk en vakmanschap
  • Complete begeleiding
  • 15 jaar kennis en ervaring

Interesse in trappen in Purmerend?

Wilt u een houten trap of maat? Of bent u aannemer en wilt u voor een heel huizenblok houten trappen laten maken? Dan gaat onze trappenfabriek graag voor u in Purmerend aan de slag. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0512-360408. Wilt u liever mailen, dan kan dat via info@comfort-trappen.nl. Ook hebben we een contactformulier dat u kunt invullen om een bericht achter te laten. Wij hopen u van dienst te mogen zijn met uw trappen in Purmerend!