Trappen Pijnacker

Trap op maat?

Trappen PijnackerBent u op zoek naar trappen in Pijnacker? Wilt u graag uw woning in Pijnacker onder handen nemen en wilt u meer weten over houten trappen op maat? Of heeft u een eigen ontwerp gemaakt en zoekt u een trappenfabriek die deze voor u kan vervaardigen? Dan zit u bij Comfort Trappen goed. Wij kunnen voor u diverse trappen op maat maken. Daarnaast zijn wij ook zeer vaardig in het maken van unieke objecten. Kijkt u eens bij Speciale Projecten als u wilt zien waartoe wij in staat zijn. Wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in diverse traprenovaties. Dit is een minder tijdrovende en kostenbesparende manier om de ruimte rondom uw trap een nieuwe impuls te geven. Wij komen graag bij u in Pijnacker om deze renovatie in een zeer korte tijd uit te voeren. Onze trappen zijn in Pijnacker inmiddels zeer gewaardeerd. Ook in de rest van Nederland weten mensen ons te vinden.

Trappen in Pijnacker inmeten? Geen probleem

Wij vertellen u graag wat er mogelijk is op het gebied van trappen op maat. Eventueel komen wij bij u in Pijnacker langs om naar uw woning te kijken en de ruimte in te meten. Dit is namelijk een zeer essentieel punt voor het juist kunnen maken van de houten trap. Wij kunnen u echter ook uitleggen hoe u het zelf het beste kan inmeten, mocht u dat liever willen. Wij vinden het overigens geen enkel probleem om bij u in Pijnacker langs te komen.

Ook uw eigen houten trap laten maken door Comfort Trappen?

Lees hier waarom.

  • Jarenlange ervaring
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Zeer klantvriendelijk en goede service
  • Ook voor vakkundig uitgevoerde traprenovaties
  • Vervaardigen van allerlei ontwerpen, dus ook uw eigen ontwerp is mogelijk

Meer weten? Kom bij ons langs of pak de telefoon

Wilt u meer weten over onze ontwerpstudio of onze eigen trappenfabriek? Of heeft u vragen over uw ontwerp? Wilt u anderszins advies van ons bij Comfort Trappen? Wij komen graag bij u in Pijnacker langs. U mag ons uiteraard ook bellen. Of kom eens langs in onze showroom. Wij kunnen u hier alles laten zien en vertellen over alle mogelijkheden. Bel ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op 0512-545080. En wie weet geniet u binnenkort ook van een van onze trappen in Pijnacker.