Trappen Overbetuwe

Experts met 15 jaar ervaring

Wilt u dat er nieuwe trappen in Overbetuwe geplaatst worden? Of zijn uw trappen aan een renovatie toe? Dan bent u bij onze trappenfabriek op de juiste plek. Wij staan graag voor u klaar bij het ontwerpen, maken, plaatsen, renoveren of onderhouden van uw trappen in Overbetuwe. Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij echte experts. Wij zijn dan ook op de hoogte van alle trends, eisen en regels. Onze vakmensen plaatsen een compleet nieuwe houten trap in uw woning in Overbetuwe. Wanneer gaan wij voor u aan het werk?

Kies voor echt maatwerkTrappen Overbetuwe

Comfort Trappen ontwerpt iedere houten trap in nauw overleg met de klant. Hierdoor leveren wij maatwerk dat helemaal aan uw wensen voldoet. Voordat wij voor u aan de slag gaan, bespreken wij eerst de mogelijkheden. Ons assortiment trappen bestaat onder meer uit:

  • Rechte steektrappen met een draai-element
  • Open trappen
  • Gesloten houten trappen
  • Z-trappen

Verder voeren wij ook speciale projecten uit. Informeer bij een van onze adviseurs naar de mogelijkheden in Overbetuwe.

Wij denken aan het milieu

Wij willen graag ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Om die reden maken wij gebruik van FSC® gecertificeerd hout voor onze trappen. Dit hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Onze trappenfabriek beschikt over een certificaat om dit hout te mogen gebruiken. Als wij een houten trap bij u plaatsen in Overbetuwe, dan bent u er dus zeker van zijn dat deze op een ecologische verantwoorde wijze is vervaardigd.

Waarom kiest u voor ons?

Natuurlijk zijn er meer experts in de regio Overbetuwe. U kunt dus ook naar een andere trappenfabriek gaan. Echter, wij zijn uniek in onze service. Hieronder hebben wij de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Een echte expert met 15 jaar ervaring
  • Eigen ontwerp en productie in onze trappenfabriek
  • Een uitgebreid aanbod van diensten
  • Een vrijblijvend advies op maat

Wilt u nieuwe trappen in Overbetuwe?

Wij zijn u graag van dienst in Overbetuwe. Natuurlijk geven wij u eerst een vrijblijvend advies over de mogelijkheden die wij u bieden. In nauw overleg met u, stellen wij een ontwerp voor uw nieuwe trappen op. Uw houten trappen maken wij zelf in onze eigen trappenfabriek. Vervolgens komen wij deze zelf plaatsen. Wilt u dat wij dit voor u doen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 0512-360408 of stuur een e-mail naar info@comfort-trappen.nl . Geniet u binnenkort van nieuwe trappen in Overbetuwe?