Trappen Oldenzaal

Comfort Trappen in Oldenzaal

Bij Comfort Trappen bent u op de goede plek wanneer u op zoek bent naar op maat gemaakte trappen in Oldenzaal. Al meer dan 15 jaar mogen wij ons met recht dé expert op het gebied van trappen noemen. Dankzij onze eigen trappenfabriek ontwerpen en produceren wij de mooiste houten trappen, waarbij we gebruik maken van het allerbeste hout en de modernste technieken. Uiteraard tegen een voordelige prijs. Gaan wij binnenkort in Oldenzaal voor u aan de slag?

Uw droomtrap

Trappen OldenzaalAangezien een houten trap vaak een opvallend element in uw woning vormt, is het van belang dat deze past in de stijl en sfeer van uw woning. Wij ontwerpen de trap dan ook altijd in nauwkeurig overleg met u. Wij komen bij u in Oldenzaal langs om eerst persoonlijk uw wensen, voorkeuren en budget te bespreken. Ook kunnen wij door middel van de modernste inmeetapparatuur de maatvoering van uw trap bepalen. Aan de hand van deze gegevens krijgen wij een goed beeld en kunnen wij aan de slag om voor u een droomtrap in Oldenzaal te ontwerpen.

Uw keuze voor Comfort Trappen

Comfort Trappen streeft altijd naar een perfect eindresultaat. Service en het belang van de klant staat daarbij voorop. Van begin tot eind blijven wij betrokken bij het project. Nadat wij uw trappen hebben ontworpen en gemaakt, leveren wij deze in perfecte conditie bij u af in Oldenzaal. Dit doen wij door middel van onze eigen bezorgservice. Wanneer wij de trap afleveren, kunnen wij ook de montage voor u verzorgen. Ook het periodieke onderhoud van uw trappen in Oldenzaal nemen wij graag voor onze rekening. Kortom: bij ons kunt u uitgaan van een complete begeleiding, van a tot z!

Uw trapspecialist

De afgelopen 15 jaar hebben wij trappen ontworpen en geplaatst voor tientallen huishoudens in Nederland. Ook in Oldenzaal kunnen wij u van dienst zijn. Als u voor Comfort Trappen kiest, bent u gegarandeerd van:

  • De beste kwaliteit
  • Maatwerk
  • Deskundig vakmanschap
  • Uitstekende klantenservice
  • Altijd voor de scherpste prijs

Meer informatie over Comfort Trappen

Wij hopen dat uw interesse is gewekt. Voor een vrijblijvend adviesgesprek en meer informatie, belt u ons gerust op 0512-545080. Ook kunt u uw vragen achterlaten via het online contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Hopelijk mogen wij voor u aan de slag voor het plaatsen van uw trappen in Oldenzaal!