Trappen Nijmegen

Maatwerk, kwaliteit en scherpe prijzen

Op zoek naar op maat gemaakte trappen in Nijmegen? Dan bent u bij Comfort Trappen op de goede plek. Wij zijn al meer dan 15 jaar dé expert op het gebied van trappen. Ons bedrijf beschikt over een eigen trappenfabriek, waarin wij alle houten trappen op maat maken. Hierbij maken wij gebruik van het allerbeste hout en de nieuwste technieken. Wij kunnen u dan ook altijd de hoogste kwaliteit bieden. Uiteraard doen wij dit voor een voordelige prijs. Gaan wij binnenkort voor u in Nijmegen aan de slag?

Uw eigen droomtrap

Wij hebben onze eigen trappenfabriek. Hierin ontwerpen wij verschillende soorten trappen. Aangezien een trap vaak een karakteristiek element vormt in een woning, ontwerpen wij deze in nauw overleg met u. Voordat wij uw houten trap gaan ontwerpen, komen wij eerst persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden, het budget en uw wensen te bespreken. Aan de hand hiervan kunnen wij een droomtrap voor u in Nijmegen ontwerpen.

Daarom kiest u voor Comfort TrappenTrappen Nijmegen

De afgelopen jaren hebben wij al trappen ontworpen en geplaatst voor tientallen tevreden klanten in Nijmegen. Onze klanten keren geregeld naar ons terug voor diverse projecten. Zij zijn allemaal van mening dat wij hen de beste kwaliteit en service bieden. Wij zijn dan ook hét adres voor uw trappen in Nijmegen. Als u voor ons kiest, dan kiest u voor:

  • Een hoogwaardige kwaliteit
  • Echt maatwerk
  • Deskundig vakmanschap
  • Een klantgerichte service
  • Zeer scherpe prijzen

Veiligheid is het belangrijkst

Als wij een droomtrap voor u ontwerpen, dan besteden wij veel aandacht aan de juiste maatvoering. Deze is namelijk van groot belang om een goed beloopbare trap te krijgen, die voldoet aan alle wettelijke regels en eisen. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van alle regels. Zo moet een trap tussen de trapafscheidingen een minimale breedte hebben van 8 centimeter. Als u ons inzet, dan weet u dus zeker dat wij een veilig trappenhuis voor u in Nijmegen plaatsen.

Uw trapspecialist in Nijmegen!

Wilt u op maat gemaakte trappen in Nijmegen? Dan zijn wij hét adres voor u. Als u ons wilt inzetten voor het maken van trappen, dan horen wij dit natuurlijk graag van u. Bel of mail naar 0512-360408 en info@comfort-trappen.nl . Verder kunt u ook het online contactformulier invullen. Wij geven u dan zo vlug mogelijk een antwoord. Natuurlijk kunt u ons ook eerst om een advies vragen. Onze vakmensen voorzien u graag van geheel vrijblijvend advies op maat. Wij zijn dé trapspecialist voor uw trappen in Nijmegen!