Trappen Nieuwegein

Trappen die uw huis afmaken

Wilt u uw woning of kantoor de perfecte finishing touch geven, dan kunnen wij van Comfort Trappen u in Nieuwegein helpen. Wij maken namelijk de mooiste trappen volledig op maat, zodat ze altijd passen bij uw interieur en wensen. Hier hebben we meer dan 15 jaar ervaring mee. En omdat we met onze eigen trappenfabriek werken, kunnen we snel leveren. Voor u het weet, heeft u dus nieuwe houten trappen die uw woning of bedrijf in Nieuwegein helemaal af zullen maken!

Aan veiligheidseisen voldaan

Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij altijd voor het juiste model houten trap. Ook letten we op belangrijke veiligheidseisen. Wilt u bijvoorbeeld een hoge trap laten plaatsen in Nieuwegein, dan is in bepaalde gevallen een vlak tussenstuk (bordes) verplicht. En heeft u weinig ruimte in het trappengat, dan is het bijvoorbeeld verstandig om een bovenkwart te nemen, die boven een kwart draait naar links of rechts. Wat uw wensen ook zijn, onze trappenfabriek maakt het volledig op maat voor. En onze vakmensen zorgen voor een goede plaatsing van trappen om ongelukken te voorkomen.

In 1 dag nieuwe trappen in Nieuwegein

Kan uw eigen houten trap nog een aantal jaren mee in Nieuwegein? Dan is een traprenovatie ook een optie. We plaatsen dan bijvoorbeeld nieuwe stootborden en gebruiken de basis van uw eigen trappen. Op die manier hoeft een traprenovatie niet meer dan 1 dag tijd te kosten. Dat beperkt de overlast, want u kunt gebruik blijven maken van uw bovenverdieping. Ook bespaart het u veel kosten en toch heeft u een fantastisch resultaat in Nieuwegein!

Trappen Nieuwegein

15 jaar ervaring en kennis in huis

Wij van Comfort Trappen hebben maar liefst 15 jaar ervaring en daar kunt u vandaag nog van profiteren. Schakelt u ons in voor uw trappen in Nieuwegein, dan:

  • Kunt u rekenen op kwalitatief maatwerk
  • Betaalt u nooit meer dan nodig is
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Klantgerichte service
  • Heeft u een ruime keuze uit ons uitgebreide aanbod

Ontdek snel wat er mogelijk is

Wanneer u interesse heeft in ons vakmanschap dat we dankzij onze eigen trappenfabriek kunnen produceren, dan horen we graag van u. Wilt u weten wat we voor u in Nieuwegein kunnen doen? Heeft u advies nodig over geschikte trappen? Dan staan we telefonisch (0512-360408) en per mail voor u klaar (info@comfort-trappen.nl). Of stel ons uw vragen over houten trappen via het online contactformulier. Hecht u waarde aan maatwerk en kwaliteit, dan zijn onze trappen in Nieuwegein echt iets voor u!