Mijdrecht

Specialist

Of u nu een bedrijf heeft of particulier zaken met ons doet, wij zijn de specialist en leveren maatwerk. Wij vinden het namelijk belangrijk dat uw huis de sfeer krijgt die u graag wilt. Met een mooie trap in uw huis zet u een grote stap naar een fijne sfeer en karakter in de woning. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat onze klanten van ons willen. We staan open voor al uw wensen en leveren altijd maatwerk af. Als u liever heeft dat wij eerst met u mee denken komen onze adviseurs ook graag langs in de regio Mijdrecht. Wanneer u liever eerst zelf wat inspiratie opdoet bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Al met al is comfort trappen de absolute trapspecialist ook in Mijdrecht.

Keuze en soorten trappen

Wat uw eisen aan een trap ook zijn, wij hebben zeker in huis wat u zoekt. In onze trappenfabriek maken we houten trappen in alle soorten en maten. Of u nu houdt van eenvoudige, moderne of klassieke trappen, bij ons vindt u het allemaal. Ook hebben we nog een hoop trappen die binnen de categorie overige trappen vallen. Al deze verschillende soorten maken we graag voor u op maat zodat hij precies aan uw wensen voldoet.

Een houten trap van ons bedrijf is anders dan die van andere bedrijven. In onze trappen ziet u de passie en het vakmanschap dat erin is gelegd door onze medewerkers terug.

MijdrechtTrap Mijdrecht

Traprenovatie

Ons bedrijf levert niet alleen de beste nieuwe trappen in Mijdrecht. Één van onze andere specialiteiten is traprenovatie. Dit kan een aantrekkelijk en goedkoop alternatief zijn voor het aanschaffen van een nieuwe trap. Traprenovaties voeren wij overal uit, zo ook in Mijdrecht. Het renoveren laten doen door ons heeft een aantal voordelen. Zo is er wanneer wij aan de slag gaan geen meet en zaagwerk meer nodig voor het renoveren. Wij komen namelijk eerder al bij u in Mijdrecht langs om met inmeetapparatuur de maten precies op te nemen. Dit maakt dat wij een traprenovatie in enkele uurtjes uit kunnen voeren.

Service

Zowel het renoveren als het plaatsen van een nieuwe trap is bij Comfort Trappen erg voordelig. De prijzen die wij rekenen zult u nergens anders in Mijdrecht kunnen krijgen. Ook hebben wij een eigen bezorgservice die razendsnel bezorgd zo ook in Mijdrecht. Ook de plaatsing van een trap in Mijdrecht is voor ons een deel van de service.