Trappen en Traprenovatie Leusden

Een trap op maat

Wilt u dat uw trappen in Leusden worden opgeknapt? Of zijn de trappen van uw woning in Leusden aan vervanging toe? Dan bent u bij Comfort Trappen op de juiste plek. In onze trappenfabriek maken wij een houten trap voor u, die volledig aan uw wensen voldoet. Het maakt niet uit wat voor soort trap u wilt. Of dit nu een moderne trap of een klassieke houten trap is, wij maken een trap op maat voor u in Leusden. Ook traprenovaties voeren wij graag en vakkundig voor u uit.

Dit bieden wij u

Wij vervaardigen diverse soorten trappen in onze trappenfabriek. Hieronder geven wij een overzicht van de mogelijkheden die wij u in Leusden bieden:

  • Bovenkwart: deze bestaan uit een rechte trap omhoog met aan het einde een kwart draai naar links
  • Onderkwart: beginnen met een kwart draai naar links of rechts met aan het einde een rechte trap
  • Halfslag: de twee kwarten komen recht boven elkaar uit. Ideaal voor een rechthoekig trapgat en u bespaart hier veel ruimte mee
  • Rechte steek: eenvoudige, maar doeltreffende trappen zonder gedraaide trapelementen. Een voordelige en effectieve oplossing voor kleine ruimtes

Ook voor speciale projecten

Wist u dat wij ook speciale projecten uitvoeren? Naast het plaatsen van gangbare trappen, kunnen wij ook een andere project voor u in Leusden oppakken. Voor elke specifieke situatie ontwikkelen wij een oplossing op maat. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een balustrade plaatsen, klassieke wenteltrappen realiseren of een trap aanleggen naast een steiger. Wij beschikken over de juiste expertise om uw wensen om te zetten naar realiteit.

Daarom kiest u voor Comfort Trappen

Natuurlijk kunt u ook naar een andere trappenfabriek in Leusden gaan en uw houten trap daar laten maken. Waarom zou u eigenlijk voor ons kiezen? Dit is simpel. Naast de scherpste prijs, bieden wij u ook nog eens de beste service en:

  • Wij leveren trappen in Leusden van een hoge kwaliteit
  • Daarnaast hebben wij ruim 15 jaar ervaring
  • Ook gaan wij zeer klantgericht te werk
  • Wij leveren echt maatwerk

Wilt u ook trappen in Leusden?

Onze vakmensen hebben een ruime ervaring met het plaatsen van houten trappen. Wilt u dat zij ook een houten trap voor u plaatsen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Verder kunt u ook eerst vrijblijvend advies vragen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0512-360408 of stuur een mail naar info@comfort-trappen.nl. Maken wij snel trappen in Leusden voor u?

Trappen Leusden

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen