Lemmer

Wie zijn wij?

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappenspecialist ook in Lemmer voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. We hebben ons toegelegd op het maken van houten trappen en doen dit al ruim 15 jaar lang. Vrijwel alle soorten houten trappen kunt u bij ons krijgen. Van luxe trappen die uw hal omtoveren tot het visitekaartje voor uw woning, tot en met een eenvoudig trap voor uw garage of kelder. Gedurende het hele proces zullen wij u begeleiden en er voor zorgen dat de opdrachten goed en correct wordt afgerond. Onze diensten bestaan onder andere uit het adviseren, bezorgen en monteren van de trappen.

Wat onze filosofie is

Comfort Trappen staat al sinds jaar en dag bekende als een betrouwbare en deskundige trapspecialist in Lemmer en omgeving. Aannemers, architecten maar ook particulieren doen graag zaken met ons. Wij leveren hoge kwaliteit, zijn klantgericht, leveren maatwerk, zijn divers en milieubewust. Comfort Trappen heeft al vele klanten in Lemmer die uiterst tevreden zijn over het houtwerk dat een leven lang mee zal gaan. Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit zijn op te merken aan alle klassieke, eenvoudige, moderne en overige trappen die wij te bieden hebben.

Wij vinden het belangrijk dat uw huis in Lemmer meer is dan alleen een dak boven uw hoofd. Een unieke trap of traprenovatie geeft een persoonlijke uitstraling aan uw woning.

Onze duurzame manier van werken komt tot uiting in het feit dat we zo efficiënt mogelijk werken met zo min mogelijk afval. Zo houden we niet alleen Lemmer schoon, maar ook de rest van Nederland. Daarnaast vinden we het gebruik van FSC®-gecertificeerd hout belangrijk en gebruiken dit dan ook waar mogelijk.

Lemmer

Houten trappen in Lemmer

Van droom tot werkelijkheid

Voordat uw droomtrap geplaatst wordt in Lemmer, beginnen we altijd eerst met een gesprek zodat we u iets beter leren kennen. Zo kunnen onze specialisten inschatten wat uw wensen zijn en op basis daarvan u van advies voorzien. Ook als u nog volledig in het duister tast over het ontwerp van uw toekomstige trap dan kunt u langs komen voor een advies. Onze eigen inmeetploeg zal een kijkje nemen bij u in huis en de ruimte opmeten. Zo bent u er zeker van dat u de perfecte trap geleverd krijgt. Nadat de architect het ontwerp heeft gemaakt, zal de tekening doorgaan naar het machinepark. Daar worden uw dromen gerealiseerd met behulp van computer gestuurd CNC frezen. Vervolgens leveren we uw trap netjes af in Lemmer waar we de trap voor u installeren.

Van klassiek tot modern, eenvoudig en overig

Comfort Trappen ontwerpt, produceert en plaatst diverse soorten trappen. Wij hebben een ruime keuze als het gaat om klassieke, eenvoudige, moderne of overige houten trappen. Voor elk budget kunnen wij iets moois ontwerpen. We zijn zowel gespecialiseerd in nieuwbouw als ook in het verzorgen van traprenovatie. Een traprenovatie zorgt er voor dat uw huis of pand weer een frisse uitstraling krijgt. Wij komen bij u langs in Lemmer en kunnen dankzij de modernste inmeetapparatuur uw trap zeer snel opmeten. Dit zorgt bij ons voor een aanzienlijke tijdsbesparing. Zo nemen de productiekosten van ons product af en dat merkt u in de prijs.

Bent u geïnteresseerd in een prachtige houten trap? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.