Trappen en Traprenovatie Lelystad

Een stijlvolle nieuwe trap laten plaatsen

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappen specialist in Lelystad voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Al geruime tijd zijn wij werkzaam in deze branche. Wij hebben ons toegelegd op de productie van kwaliteitstrappen in uiteenlopende stijlen: van modern tot klassiek. Ook zitten er grote verschillen in de grootte van de trappen die wij kunnen leveren. Grote trappen in statige huizen tot een kleine trap in een garage bij u thuis in Lelystad is geen enkel probleem. Voor ieder budget kunnen wij een trap leveren, zowel compleet als halffabricaat. Wij verzorgen alles dat bij het trappentraject hoort.

Lelystad

Dé trapspecialist in Lelystad

Comfort Trappen is niet voor niets al sinds jaar en dag een bekende trapspecialist in Lelystad en omgeving. Wij vinden het milieu en kwaliteit enorm belangrijk en zijn hier dan ook constant mee bezig en proberen ook voortdurend te verbeteren.
Wij hebben reeds vele klanten in Lelystad die uiterst tevreden zijn over het houtwerk dat decennia zal meegaan. Wij maken klassieke, eenvoudige en moderne trappen. Dus iedereen zal bij ons slagen.
Een huis in Lelystad is meer dan een plek waar u toevallig verblijft, het moet een fijne omgeving zijn voor u. Een unieke trap kan daarbij helpen. Daarnaast werken wij het liefst met FSC®-gecertificeerd hout. Dit is namelijk een duurzaam product.

Een trap op maat laten maken

Onze trappen worden bij ons altijd verkocht op basis van een oriënterend gesprek vooraf. In dit gesprek leren we u beter kennen zodat we vervolgens beter op uw eigen voorkeur kunnen inspelen voor een nieuwe trap in Lelystad.

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Wij hebben zowel bedrijven als particulieren die trappen bij ons afnemen. Om beide groepen te voorzien van juiste trappen hebben we een breed aanbod. Klassiek, maar ook modern en eenvoudige trappen behoren tot ons assortiment. Uiteindelijk wordt uw trap in Lelystad geleverd en zal ook door ons geplaatst worden.

Verschillende soorten trappen

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen diverse soorten trappen. Bij Comfort Trappen is de klant koning, of u nu gaat voor klassiek, eenvoudig, modern of overig. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in nieuwbouw, maar verzorgen ook traprenovatie. Een traprenovatie zorgt voor een mooie verfraaiing! Vaak is het zelfs voordeliger dan een nieuwe trap. Onze specialisten komen bij u langs in Lelystad en hebben dankzij de modernste inmeetapparatuur uw trap in korte tijd opgemeten. Zo kunnen wij snel te werk gaan en is de klus snel geklaard. Wat tevens een goedkoper eindproduct tot gevolg heeft!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Lelystad

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Lelystad, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Lelystad kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.