Leiden

Wie zijn wij?

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappenspecialist in Leiden voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij ontwerpen en maken al meer dan 15 jaar houten trappen. Dit doen wij in opdracht van aannemers, architecten, bedrijven en particulieren. U kunt bij Comfort Trappen terecht voor zowel maatwerk als seriematige productie. Bij ons is er voor elk wat wils. Dat kan uiteenlopen van een luxe houten trap in een statig herenhuis tot een eenvoudige trap voor uw garage bij u thuis in Leiden. Voor ieder budget kunnen wij een trap leveren, zowel compleet als halffabricaat. Wij verzorgen het hele traject – van advies tot plaatsing van uw droomtrap – graag voor u.

Onze filosofie

Comfort Trappen is niet voor niets al sinds jaar en dag een bekende trapspecialist in Leiden en omgeving. Aannemers en architecten uit het hele land weten ons te vinden omdat wij bekend staan om de hoge kwaliteit, klantgerichtheid, maatwerk, diversiteit en milieubewustheid.

Wij hebben reeds vele klanten in Leiden die uiterst tevreden zijn over het houtwerk dat al jarenlang meegaat. Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit komen tot uiting in het scala aan klassieke, eenvoudige, moderne en overige trappen die wij te bieden hebben. Wij geloven dat uw huis in Leiden meer is dan alleen een dak boven uw hoofd. Een unieke trap geeft een persoonlijke uitstraling aan uw woning.

Wij werken waar mogelijk uitsluitend met FSC®-gecertificeerd hout.

Leiden

Van droom tot werkelijkheid

Voordat uw droomtrap geplaatst wordt in Leiden, beginnen we altijd eerst met een gesprek zodat we u iets beter leren kennen. Zo kunnen onze specialisten inschatten wat uw wensen zijn en op basis daarvan u van advies voorzien. Ook als u nog niet precies weet hoe u uw droomtrap vorm wilt geven, kunt u gerust langs komen om inspiratie op te doen in onze showroom. Onze eigen inmeetploeg zal een kijkje nemen bij u in huis en de ruimte opmeten. Zo bent u er zeker van dat u de perfecte trap geleverd krijgt. Als onze binnenhuisarchitecten uw droomtrap eenmaal ontworpen hebben, zal uw trap op maat gemaakt worden in ons machinepark. Daar worden uw dromen gerealiseerd met behulp van computer gestuurd CNC frezen. Tenslotte wordt uw trap in Leiden geleverd en op deskundige wijze geplaatst door onze eigen bezorgservice.

Van klassiek tot modern, eenvoudig en overig

Comfort Trappen ontwerpt, produceert en plaatst diverse soorten trappen. Bij ons kunt u te allen tijde terecht, of u nu gaat voor een klassieke, eenvoudige, moderne of overige trap. Voor elk budget kunnen wij iets moois ontwerpen. We zijn zowel gespecialiseerd in nieuwbouw als ook in het verzorgen van traprenovatie. Een traprenovatie zorgt er voor dat uw huis of pand weer een frisse uitstraling krijgt. Wij komen bij u langs in Leiden en kunnen dankzij de modernste inmeetapparatuur uw trap binnen no-time opmeten. Op deze manier hoven we de onderdelen niet meer ter plaatse op te meten maar kunnen we direct monteren in de fabriek. Dit zorgt bij ons voor een aanzienlijke tijdsbesparing. Zo keldert de kostprijs van ons product en dat merkt u in de prijs.