Trappen en Traprenovatie Leek

Een trap op maat laten maken

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappen specialist in Leek voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij hebben grote ervaring in deze branche en hebben verschillende soorten klanten. U kunt bij ons terecht voor alle soorten trappen. Van luxe trappen die uw hal omtoveren tot het visitekaartje voor uw woning, tot en eenvoudige trap voor uw garage of kelder. Wij regelen alles. We geven advies, maken het ontwerpen en plaatsen de trap ook nog eens. En voor traprenovaties kunt u ook bij ons terecht.

Dé trappenspecialist in Leek

Comfort Trappen staat al sinds jaar en dag bekende als een betrouwbare en deskundige trapspecialist in Leek en omgeving. Aannemers, architecten maar ook particulieren komen graag een trap bij ons bestellen. Wij leveren hoge kwaliteit werk, zijn klantgericht, leveren maatwerk, zijn divers en milieubewust. Comfort Trappen heeft reeds vele klanten in Leek. Wij leveren trappen waar u uw hele leven van kan genieten. Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit ziet u terug in klassieke, eenvoudige, moderne en overige trappen die wij te bieden hebben.

Leek

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Wij werken vanuit het geloof dat uw huis in Leek meer is dan alleen een dak boven uw hoofd. Een unieke trap of traprenovatie geeft een persoonlijke uitstraling aan uw woning. Door ons dienst en producten wordt u huis een klein beetje mooier. Onze duurzame manier van werken komt tot uiting in het feit dat we zo efficiënt mogelijk werken met zo min mogelijk afval. Zo houden we niet alleen Leek schoon, maar ook de rest van Nederland. Wij werken zoveel mogelijk met verantwoord FSC®-gecertificeerd hout.

De werkwijze van Comfort Trappen

Voordat uw droomtrap geplaatst wordt in Leek, zorgen wij met een gesprek ervoor dat we een beter beeld bij u krijgen. Op de manieren kunnen onze werknemers een betere inschatting maken van uw voorkeur. Zelfs als u totaal geen idee hebt hoe de trap eruit moet komen te zien dan kunnen wij u alsnog verder helpen. De inmeetploeg zal door middel van een bezoekje bij u thuis een keuze maken. Zo bent u er zeker van dat u de perfecte trap geleverd krijgt. Onze binnenhuisarchitecten gaan aan de slag met trap en deze zal vervolgens in de werkplaats worden geproduceerd. Daar worden uw trap gerealiseerd met behulp van computer gestuurd CNC frezen. Ten slotte wordt uw trap in Leek geleverd. Dit zullen wij helemaal zelf doen, zodat wij zeker weten dat het juist gebeurd.

Oneindige mogelijkheden bij Comfort Trappen

Comfort Trappen ontwerpt, produceert en plaatst diverse soorten trappen. Er is bij een ons een uitgebreide keuze voor een klassieke, eenvoudige, moderne of overige trap. Voor een groot of bescheiden budget kunnen wij iets moois ontwerpen. We zijn zowel gespecialiseerd in nieuwbouw als ook in het verzorgen van traprenovatie. Een traprenovatie zorgt er voor dat uw huis of pand weer een frisse uitstraling krijgt. Wij komen bij u langs in Leek en kunnen dankzij de modernste inmeetapparatuur uw trap binnen no-time opmeten. Met deze moderne techniek wordt alles nauwkeurig en correct opgemeten wat u en ons veel tijd scheelt. Daarnaast worden fouten ook nog eens uitgesloten, wat de kwaliteit ten goede komt.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Leek

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Leek, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Leek kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.