Trappen en Traprenovatie Katwijk

Ook voor unieke trapontwerpen

Trappen KatwijkWilt u nieuwe trappen in Katwijk omdat uw trappen niet meer veilig zijn of niet meer voldoen aan uw smaak? Bij Comfort Trappen kunnen wij u in Katwijk zeer goed helpen. Wij maken namelijk al ruim 15 jaar houten trappen op maat. Al veel inwoners van Katwijk en in de rest van Nederland lopen dagelijks over de door ons vervaardigde trappen. Bij ons kunt terecht wanneer u op zoek bent naar een nieuwe houten trap. Wij bieden standaard trappen aan in ons assortiment, maar ook als u een uniek trapontwerp heeft kunnen wij die speciaal voor u maken. Wij kunnen de trap vervolgens ook bij u in Katwijk afleveren. Ook traprenovaties voeren wij graag en vakkundig voor u uit.

Droomtrap in uw droomhuis

Heeft u een droomhuis gevonden, maar ontbreekt die droomtrap nog? Dan kunnen wij u goed van dienst zijn. Of u nu In Katwijk woont of in Maastricht. In onze eigen trappenfabriek maken wij dagelijks op maat trappen in Katwijk voor verschillende klanten. Omdat wij jarenlang ervaring hebben, zijn wij sterk in het vervaardigen van de meest prachtige trappen. Wij weten veel van de houtsoorten en kunnen u hierbij van dienst zijn als het gaat om bijvoorbeeld passend onderhoud van de houten trap bij u in Katwijk. Wilt u weten welke hoogstandjes wij op onze naam hebben staan? Laat u verrassen en kijk bijvoorbeeld bij speciale projecten. Dit zijn door ons vervaardigde projecten waar we met veel liefde en ambacht aan hebben gewerkt. Te zien is bovenal dat wij zeer veelzijdig zijn als het gaat om hout bewerken en functionele ontwerpen tot uitwerking kunnen brengen.

Waarom u ook kiest voor Comfort Trappen in Katwijk:

  • Met meer dan 15 jaar ervaring zeer vakkundig
  • Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel
  • Voor advies en ontwerp
  • Ook voor vakkundig uitgevoerde traprenovaties en onderhoud
  • Hoogwaardige kwaliteit

Is uw woning ook toe aan een nieuwe trap?

U wilt toch ook een trap die mooi in uw huis in Katwijk past en die bij u in de smaak valt. Wij gaan verder dan dat. Wij hebben de lat zeer hoog liggen als het gaat om ontwerpen en vervaardigen van onze trappen. Wilt u graag meer weten over onze ontwerpen of wilt u vrijblijvend advies? Neem dan vooral even contact op met onze medewerkers. U kunt ons bereiken op 0512-545080. Bel ons als we u aan een van onze trappen in Katwijk kunnen helpen.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen