Trappen en Traprenovatie Kampen

Dé trapspecialist in Amersfoort in Kampen

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, wij maken trappen en leveren traprenovaties in Kampen voor vele doeleinden. Wij verzorgen allerlei verschillende houten trappen. Van modern tot klassiek en in vrijwel alle afmetingen. Onze klanten zijn zowel bedrijven als particulieren. Wij realiseren elk type trap in Kampen, of het nu klassiek, modern of eenvoudig gehouden moet worden. Wij leveren zowel een complete droomtrap als ook trapdelen en halffabricaten. Wij streven ernaar om het gehele traject voor u in kampen te verzorgen, van advies tot de uiteindelijke plaatsing van uw trap.

Kwalitatief hoogwaardige trappen

Comfort Trappen staat al sinds jaar en dag bekende als een betrouwbare en deskundige trapspecialist in Kampen en omgeving. Wij zijn een veelzijdige trappenproducent. Onze pluspunten: hoge kwaliteit werk, we zijn klantgericht, leveren maatwerk, zijn divers en milieubewust.

Comfort Trappen levert degelijke, kwalitatief hoogwaardige trappen die uw hele leven mee zullen gaan. Wij zijn gespecialiseerd een houten trappen in alle mogelijke vormen van klassiek tot modern, van eenvoudige tot gecompliceerde overige trappen.

Trappen kunnen een belangrijke sfeerbepaler vormen in uw huis in Kampen. Een unieke trap of traprenovatie geeft een hele eigen uitstraling aan uw woning.

Daarnaast werken bij ook nog een duurzaam door weinig afval te produceren en met FSC®-gecertificeerd hout te werken. Wij laten graag een mooie wereld achter voor latere generaties.

Kampen

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Een trap op maat laten maken

Uw droomtrap in Kampen begint altijd eerst met een gesprek waarin onze specialisten u proberen beter te leren kennen. Zo kunnen zij u van advies op maat voorzien. Ook als u nog geen concreet beeld heeft van wat u precies wil, kunt u gerust langs komen om inspiratie voor uw droomtrap op te doen in onze showroom. Nadat onze eigen inmeetploeg bij u thuis is geweest, zal uw trap op maat gemaakt worden in ons machinepark. Uw trap wordt met behulp van computergestuurd CNC frezen geproduceerd. Tenslotte wordt uw trap in Kampen geleverd en op deskundige wijze geplaatst door onze eigen vakmensen en bezorgservice.

Verschillende soorten trappen

Comfort Trappen ontwerpt, produceert en plaatst diverse soorten als klassiek, eenvoudig, modern of overig. Dit gaat zowel op voor nieuwbouw als voor traprenovatie. Bij nieuwbouw kunt u kiezen uit een unieke trap op maat of kiezen uit één van de seriematig geproduceerde trappen. Seriematige trappen zijn vooral interessant voor grotere aannemers. Een traprenovatie wordt ook vaak uitgevoerd voor particulieren in Kampen. Met een traprenovatie wordt de originele glans en uitstraling weer hersteld en kan uw trap er weer een lange tijd mee vooruit. Wij streven naar een persoonlijke aanpak. Dat begint met advies en inmeting en eindigt met levering en plaatsing door onze bezorgservice. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Kampen

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Kampen, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Kampen kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.