Trappen en Traprenovatie Hoorn

Trappen Hoorn

Maatwerk van topkwaliteit

Wilt u straks de mooiste trappen van Hoorn bezitten? Dat kan als u gebruikmaakt van de diensten van Comfort Trappen. Wij plaatsen, renoveren en onderhouden trappen. Daarbij staat het leveren van kwaliteit voorop. Om die reden gebruiken wij alleen de beste materialen en maken we iedere houten trap zelf in onze eigen trappenfabriek. Daardoor kunnen we tevens maatwerk leveren en u trappen bieden die passen bij wat u voor ogen heeft in Hoorn. Ook voor traprenovaties kunt u bij ons terecht. Wat kunnen we voor u doen?

Uitgebreide mogelijkheden

Welke houten trap u gaat kiezen, hangt onder meer af van uw woning en de beschikbare ruimte. Ook uw smaak speelt een belangrijke rol: wilt u bijvoorbeeld open trappen in Hoorn of niet? Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment, want we bieden u vele mogelijkheden:

  • Rechte steek: dit type is eenvoudig en recht zonder draai-elementen, waardoor het een betaalbare houten trap is die slechts weinig ruimte nodig heeft
  • Z-trap: deze trappen zijn gesloten en hebben een z-vorm met schuine stootborden voor een diepere trede
  • Halfslag: bij dit model komen twee kwarten recht boven elkaar uit en dat is ideaal voor een rechthoekig trapgat en bovendien ruimtebesparend
  • Bovenkwart: net als een rechte steek gaat deze recht omhoog om te eindigen met een kwart draai naar links of rechts (daardoor geschikt voor opbergruimte onder de trap)
  • Onderkwart: dit is het tegenovergesteld van de bovenkwart; begint met een kwart draai om daarna als rechte steektrap door te gaan

Heeft u een ander project dat u ons wilt laten uitvoeren in Hoorn? Neem dan gerust alsnog contact met ons op. We doen ook vaak speciale trappen en bespreken graag de mogelijkheden met u.

Daarom zijn wij uw beste keuze

U kunt in Hoorn uiteraard ook naar een andere trappenfabriek gaan en uw houten trap daar laten produceren. Maar daarmee doet u uzelf en uw portemonnee geen plezier. Wij bieden u namelijk meer en zijn daardoor uw beste keuze:

  • Wij hebben namelijk 15 jaar ervaring
  • En weten precies welke veiligheidseisen en regels gelden
  • Ook krijgt u bij ons altijd maatwerk
  • Wij helpen u tevens met het ontwerp en geven advies
  • Onze prijzen zijn heel scherp en een trap van ons is betaalbaar

Uw adres voor trappen in Hoorn

Wij plaatsen houten trappen voor aannemers, bedrijven, architecten en particulieren in Hoorn. Wilt u dat we dit ook voor u doen? Dan kunt hiervoor contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook eerst vrijblijvend advies vragen of informatie inwinnen. Wij zijn u telefonisch graag van dienst in Hoorn (0512-360408) of per mail (info@comfort-trappen.nl). U mag ook ons contactformulier invullen en wij zullen u dan snel een antwoord geven. Maken wij binnenkort onze kwalitatieve trappen in Hoorn?

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen