Hoogezand

Wie zijn wij?

Wij zijn de trappenfabriek uit Hoogezand voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij ontwerpen en produceren al meer dan 15 jaar houten trappen. Onze opdrachtgevers lopen erg uiteen van particulieren tot grote opdrachten van aannemers. U kunt bij Comfort Trappen terecht voor zowel maatwerk als seriematige productie. Wij hebben een aanbod waar iedereen zich in kan vinden. Dat kan uiteenlopen van een luxe houten trap in een statig herenhuis tot een eenvoudig trap voor uw garage bij u thuis in Hoogezand. Voor ieder budget kunnen wij een trap leveren, zowel compleet als in de vorm van een halffabricaat. Wij verzorgen het hele traject – van advies tot plaatsing van uw droomtrap – graag voor u.

Onze filosofie

Comfort Trappen is niet voor niets al sinds jaar en dag een bekende trapspecialist in Hoogezand en omgeving. Klanten door het hele land weten ons te vinden, doordat wij bekend staan om de hoge kwaliteit, klantgerichtheid, maatwerk, diversiteit en milieubewustheid. Op dit moment hebben wij een divers klantenbestand in Hoogezand die uiterst tevreden zijn over het houtwerk. Bij ons zult u zeker slagen voor klassieke, eenvoudige, moderne en overige houten trappen. Daarnaast opereren wij met de overtuiging dat uw huis in Hoogezand meer is dan een huis: Uw eigen plek dat is belangrijk. Een unieke trap geeft een persoonlijke uitstraling aan uw woning. Wij werken waar mogelijk vanuit milieuoverwegingen met FSC®-gecertificeerd hout.

Hoogezand

Werkwijze

Het traject met de trappen uit Hoogezand vangt aan met een kort gesprek waarin onze werknemers u proberen beter te leren kennen. Op deze manier kunnen wij beter advies geven. Ook voor inspirerende tips kunt bij ons langs gaan. Wij zullen u dan voorbeelden geven en dan kunt zelf rustig kiezen. In het machinepark zal de trap worden gefabriceerd met behulp van computergestuurd CNC. Uiteindelijk wordt uw trap in Hoogezand geleverd en op deskundige wijze geplaatst door onze eigen mensen.

Verschillende soorten trappen

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen diverse soorten houten trappen. Bij Comfort Trappen is de klant koning, of u nu gaat om klassiek, eenvoudig, modern of een overige trap. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in nieuwbouw, maar verzorgen ook traprenovatie. Een traprenovatie zorgt er voor dat uw huis of pand weer een frisse uitstraling krijgt. Dat hoeft zeker niet duur te zijn! Onze specialisten komen bij u langs in Hoogezand en hebben dankzij de modernste inmeetapparatuur uw trap binnen de kortste keren opgemeten.