Trappen en Traprenovatie Hilversum

En nieuwe trap laten plaatsen in Hilversum

Een keuze voor een trap van trappenfabriek Comfort Trappen is een keuze voor kwaliteit en goede service. Zo hebben wij een eigen bezorgservice die natuurlijk ook bezorgd in Hilversum. Onze eigen bezorgservice zorgt dat uw bestelling altijd in allerbeste staat bij u arriveert. Ook het plaatsen van bijvoorbeeld een houten trap in Hilversum is iets dat onze bezorgservice graag doet. De kwaliteit die u van ons mag verwachten is zeer hoog. Doordat ons bedrijf meer dan 15 jaar ervaring heeft in deze branche staan wij garant voor vakmanschap. Al onze producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen waardoor we u nooit teleur zullen stellen. Al met al is Comfort Trappen de beste keuze voor een nieuwe trap in de omgeving van Hilversum.

Hilversum

Dé trapspecialist in Hilversum

Ons bedrijf staat niet alleen voor zeer hoge kwaliteit, wij staan ook voor duurzaamheid. We vinden het namelijk belangrijk om waar mogelijk het milieu niet te schaden. We willen graag een steentje bijdragen aan de wereld die we onze kinderen nalaten en gebruiken daarom waar kan FSC®-gecertificeerd hout. FSC® is het keurmerk voor verantwoord bosbeheer en staat dus voor eerlijk gekapt hout. Wij hebben als bedrijf een certificaat dat zorgt dat wij dit gecertificeerde hout mogen gebruiken. Ook voor milieubewuste mensen uit Hilversum zijn wij dus de juiste keuze voor een nieuwe trap.

Ruim assortiment trappen

Of u nu een trap zoekt voor uw huis of voor in een bedrijf, bij Comfort Trappen vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij hebben zowel klassieke als moderne trappen en ook eenvoudig en overige trappen.

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Ook kunnen wij grote series van hetzelfde model leveren voor in een groot gebouw. Al deze soorten trappen kunnen wij voor u op maat leveren in Hilversum. En mocht u toch teveel gehecht zijn aan uw oude trap dan kunt u bij ons ook terecht voor de beste traprenovatie.

Scherpe prijzen bij Comfort Trappen

Comfort Trappen levert niet alleen de hoogste kwaliteit van Hilversum. Ook onze scherpe prijzen onderscheiden ons van andere trapbedrijven in Hilversum. Wij zijn kortom zowel beter als voordeliger dan de concurrentie. Wij leveren maatwerk voor zowel bedrijven als particulieren tegen een concurrerende prijs. Ook zijn wij erg klantgericht en komen onze adviseurs graag ook in Hilversum met u praten over de mogelijkheden. Wat uw wensen op trapgebied ook zijn, met Comfort Trappen laat u ze waarheid worden tegen een scherpe prijs!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Hilversum

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Hilversum, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Hilversum kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.