Trappen en Traprenovatie Hengelo

Het visitekaartje van uw woning

Een entree met een goed uitziende trap kan het visitekaartje voor uw woning of bedrijf zijn. Wanneer u in Hengelo bijvoorbeeld een nieuwe houten trap wilt aanschaffen of uw bestaande trap wilt laten renoveren, moet u bij Comfort Trappen zijn. Ons team van deskundige vakmensen komt graag bij u langs in Hengelo om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Met advies en tips voorzien we u van de benodigde informatie om uiteindelijk tot de juiste keuze voor een van onze trappen in Hengelo te komen.

Uw trappenspecialist

Trappen HengeloWij van Comfort Trappen nemen u graag een hoop uit handen. We zijn al meer dan 15 jaar specialist op het gebied in trappen en werken in opdracht van aannemers, architecten, particulieren en bedrijven. Of u nu aan het klussen bent of gaat verhuizen: we denken graag met u mee. In onze eigen trappenfabriek kunnen wij op maat gemaakte trappen ontwerpen en produceren. Doordat wij kwaliteit en service zeer belangrijk vinden en het belang van onze klanten altijd voorop stellen, hebben wij onze eigen bezorgservice. Op deze manier kunnen wij uw trap in perfecte staat bij u in Hengelo afleveren.
Daarbij zijn ook verschillende stijlen, vormen en materialen mogelijk. Denkt u eens aan houten trappen, of trappen van gecombineerde materialen als hout met natuursteen. Wij houden de trends scherp in de gaten, zodat we een unieke trap kunnen leveren die een persoonlijke uitstraling aan uw woning in Hengelo kan geven.

Nieuwe trap of traprenovatie?

Ook voor traprenovatie in Hengelo kunt u bij ons terecht. Dit biedt voor u de volgende voordelen:

  • Kostenbesparend
  • Snel resultaat
  • Eigen renovatieteam

Doordat wij met onze nauwkeurige meetapparatuur ter plaatse uw trap kunnen opmeten en in onze trappenfabriek op maat kunnen maken, hebben wij slechts een paar uur nodig om de trappen te plaatsen. Kortom: wij werken zeer snel en efficiënt!

Meer informatie over Comfort Trappen

Wilt u meer weten over onze op maat gemaakte trappen in Hengelo? Of wilt u weten hoe een traprenovatie in zijn werk gaat? Neem dan gerust contact met ons op. Via het contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten. Ook kunt u ons bellen op 0512-545080. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wij hopen dat wij ook u binnenkort mogen verblijden in Hengelo met één van onze trappen!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen