Trappen en Traprenovatie Harderwijk

En nieuwe trap laten plaatsen in Harderwijk

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappen specialist in Harderwijk voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. U kunt bij ons terecht voor standaardtrappen maar ook voor trappen die maatwerk vereisen. Op deze manieren proberen wij iedereen te bedienen en voor ieder budget. Of het nu gaat om een klassieke, moderne, eenvoudige of overige trap in Harderwijk, wij staan voor u klaar. Wij leveren zowel een complete houten trap op maat als ook losse trapdelen. Wij streven ernaar om het gehele traject voor u te verzorgen, van advies tot plaatsing van uw droomtrap in Harderwijk. Ook traprenovaties voeren wij graag en vakkundig voor u uit.

Harderwijk

Harderwijk

Dé trapspecialist in Hardewijk en omgeving

Comfort Trappen staat al sinds jaar en dag bekende als een betrouwbare en deskundige trapspecialist in Harderwijk en omgeving. Aannemers, architecten maar ook particulieren uit het hele land doen zaken met ons. Wij leveren kwaliteit, zijn klantgericht, leveren maatwerk en werken daarnaast milieubewust. Comfort Trappen heeft reeds vele klanten die uiterst tevreden zijn over het. Bij ons zijn alle soorten trappen mogelijke van klassiek tot modern, wij doen het allemaal. Wij hebben het idee dat uw huis in Harderwijk meer is dan een huis: een plek waar je jezelf kunt zijn en een unieke trap of traprenovatie geeft een persoonlijke uitstraling aan uw woning. Wij willen snel en efficiënt werken omdat dit voor beide partijen goed is: het drukt de kosten enorm. Verder proberen wij ook duurzaam bezig te zijn met FSC®-gecertificeerd hout bijvoorbeeld.

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Een trap op maat laten maken

Wij gaan als volgt te werk voor uw droomtrap uit Harderwijk: een oriënterend gesprek zorgt voor een eerste klik en een beter inzicht in uw wensen en voorkeuren. De vervolg adviezen zullen door dit gesprek ook beter aansluiten. Ook als u nog inspiratieloos bent, is het een goed idee om eens langs te komen om wat ideeën op te doen. Nadat onze eigen inmeetploeg bij u thuis is geweest, zal uw trap op maat gemaakt worden in ons machinepark. Daar wordt met behulp van computergestuurd CNC frezen uw trap geproduceerd. Tenslotte wordt uw trap in Harderwijk opgeleverd door onze eigen bezorgservice.

Verschillende soorten trappen

Wij plaatsen diverse soorten houten trappen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan eenvoudig, klassiek of modern. Naast trappen doen wij ook traprenovaties. Een traprenovatie is vaak goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe trap. Daarnaast kan het ook zo zijn dat sommige trappen niet te reproduceren zijn en u het oude karakter wilt behouden. Particulieren in Harderwijk kiezen regelmatig, mede om deze redenen, voor een traprenovatie. We doen alles vanaf het ontwerp tot aan de levering en het monteren.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Harderwijk

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Harderwijk, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Harderwijk kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.