Trappen en Traprenovatie Hardenberg

En nieuwe trap laten plaatsen in Hardenberg

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappenspecialist in Hardenberg voor nieuwbouw, verbouw en traprenovatie. Als bedrijf hebben we een ruime en brede ervaring in deze branche. We verzorgen een gevarieerd aanbod zowel in vorm als in prijs, zodat iedereen bij ons een trap kan vinden. Zelfs voor een standaard trap in de garage bij u thuis in Hardenberg is dat zeker geen probleem. Voor verschillende budgets kunnen wij een trap leveren, zowel compleet als in de vorm van een halffabricaat. Wij regelen alles dat komt kijken bij het produceren van de trap zodat u nergens meer naar hoeft om te kijken.

Hardenberg

Dé trapspecialist in Hardenberg

Comfort Trappen is de trapspecialist in Hardenberg bij uitstek. Wij hebben een diverse groep klanten van bedrijven tot particulieren in elke prijscategorie. Wij zijn daardoor getraind in vele soorten trappen. Onze klanten in Hardenberg zijn uiterst tevreden over de houten trappen die wij hebben opgeleverd. Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit komen tot uiting in het scala aan klassieke, eenvoudige, moderne en overige trappen die wij opleveren. Wij zijn van mening dat uw huis in Hardenberg meer is dan alleen een dak boven uw hoofd. Een unieke trap met karakter kan uw woning helemaal afmaken. Wij werken het liefst als dit kan met FSC®-gecertificeerd hout.

Uw trap op maat gemaakt

Door middel van een gesprek proberen wij een beter beeld van uw te krijgen voor uw droomtrap in Hardenberg. Hierdoor kunnen we u betere adviezen geven. Totaal geen idee wat u wilt? Geen probleem. Kom rustig bij ons langs in de showroom zodat we een aantal voorbeelden kunnen doornemen.

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Allereerst zullen we een meting bij u thuis uitvoeren om vervolgens de trap in de werkplaats voor u te kunnen maken. Met behulp van computergestuurd CNC frezen fabriceren we vervolgens uw trap. Uw trap in Hardenberg zal op deskundige wijze geplaatst worden door onze eigen mensen.

Verschillende soorten trappen

U kunt bij ons een mooie klassieke, eenvoudige, moderne of klassieke trap bij ons krijgen. Dat niet alleen, een traprenovatie is ook mogelijk. Voor een eeuwen oud pand wilt u natuurlijk niet een nieuwe trap laten bouwen. Ook kan een renovatie vaak veel voordeliger uitpakken dan een nieuwe trap. Onze specialisten komen bij u langs in Hardenberg en hebben dankzij de modernste inmeetapparatuur uw trap binnen de kortste keren opgemeten. Dit zorgt ervoor dat we de onderdelen niet meer ter plaatse hoeven op te meten maar direct kunnen monteren in de fabriek. Dit levert zowel voor u als voor ons een gigantische kostenbesparing op.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Hardenberg

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Hardenberg, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Hardenberg kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.