Haarlem

Kwaliteit en een scherpe prijs

Comfort trappen staat garant voor de beste kwaliteit in de wijde omgeving van Haarlem. Wat voor product u ook bij ons koopt, het zal u niet teleurstellen. Door een combinatie van vakmanschap, ervaring en het gebruik van de beste materialen weet u zeker dat u goed zit. Het hout dat wij gebruiken is niet alleen van hoge kwaliteit, het is ook nog eens milieubewust geproduceerd. Waar mogelijk gebruiken wij namelijk hout met het FSC® keurmerk voor verantwoorde bosbouw. Als u denkt dat voor de uitstekende kwaliteit van onze producten de hoofdprijs moet worden betaald heeft u het mis. Wij hanteren zeer scherpe prijzen die onze producten voor iedereen in Haarlem betaalbaar moeten houden. Wij leveren kortom de ideale trap, wat uw budget ook is en wensen ook zijn!

Assortiment

Zoals gezegd hebben wij voor iedere woonwens in Haarlem de juiste trap in huis. Klassieke of moderne trappen doen het altijd goed afhankelijk van uw interieur. Ook de eenvoudige en overige trappen mogen natuurlijk niet in ons assortiment ontbreken. Een eenvoudige trap is goedkoop en functioneel, handig voor naar bijvoorbeeld de kelder. U hoeft uw wensen maar aan ons door te geven en we gaan in onze trappenfabriek aan de slag om uw wens te realiseren.

Maatwerk

Bij ons bedrijf is de klant het middelpunt van alles. Wij gaan voor volledige klanttevredenheid en zullen daar dan ook alles aan doen. Alvorens wij aan de slag gaan overleggen onze adviseurs uitgebreid met u ter plaatse bij u in Haarlem over wat er moet gebeuren. Vervolgens zullen onze medewerkers bij het plaatsen van de trap in Haarlem altijd zeer klantvriendelijk te werk gaan.

Ook als u gaat voor een traprenovatie kunt u maatwerk verwachten. Doordat wij van te voren met onze inmeetapparatuur de maten opnemen hoeft de daadwerkelijke renovatie niet lang te duren.

Haarlem

Levering

Comfort Trappen levert houten trappen in heel Nederland en dus ook in Haarlem. Bij een bestelling in Haarlem kunt u altijd uitgaan van snelle levering. Onze eigen bezorgservice levert de trap netjes bij u in Haarlem af. Het plaatsen van de trap kunnen onze medewerkers uiteraard ook voor u doen. Als u interesse heeft in één van onze producten of diensten kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We informeren u graag over de mogelijkheden.