Trappen en Traprenovatie Haaksbergen

Een nieuwe trap laten plaatsen

Misschien bent u aan het klussen. Of gaat u verhuizen naar Haaksbergen. Wanneer u op zoek bent naar nieuwe trappen in Haaksbergen, moet u bij Comfort Trappen zijn. Wij zijn al ruim 15 jaar expert op het gebied van traprenovatie, onderhoud en het monteren van trappen in alle soorten en maten. In onze eigen trappenfabriek produceren wij houten trappen van de hoogste kwaliteit en ook bij u in Haaksbergen leveren we, dankzij onze eigen bezorgservice, vakkundig maatwerk af. Heeft u specifieke wensen of een speciaal project? De medewerkers van Comfort Trappen gaan graag voor u aan het werk! Ook traprenovaties voeren wij graag en vakkundig voor u uit.

Dé trapspecialist in Haaksbergen

Comfort Trappen is al meer dan 15 jaar specialist in het ontwerpen, produceren, monteren en renoveren van trappen. Wij werken in opdracht van particulieren, architecten, aannemers en bedrijven. Voor zowel seriematige productie als specifiek maatwerk kunt u bij ons terecht. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden en wij kunnen elk soort houten trap in Haaksbergen voor u realiseren. Van klassiek tot modern, van simpel tot extravagant en luxe. Wij leveren niet alleen complete houten trappen, maar ook halffabricaten en traponderdelen. Dankzij onze eigen trappenfabriek en bezorgservice kunnen wij snel de trap in perfecte conditie bij u in Haaksbergen afleveren.

Een trap bij Comfort Trappen laten maken

Trappen HaaksbergenAl sinds jaar en dag staat Comfort Trappen bekend als betrouwbaar en deskundig trapspecialist in Haaksbergen en omgeving. Onze focus op klantgerichtheid, ruim aanbod en maatwerk zorgen voor een tevreden klantenbestand. Wij werken vanuit de filosofie dat uw woning niet alleen simpelweg een dak boven uw hoofd is, maar een weergave is van uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Daarbij horen natuurlijk trappen die passen binnen de sfeer en interieur van uw woning. Wij werken zoveel mogelijk met verantwoord FSC®-gecertificeerd hout waarbij efficiëntie voorop staat. Op deze manier wordt de duurzaamheid van de trappen en het milieubewustzijn gewaarborgd.

Werkwijze

Wij beginnen altijd eerst met een gesprek bij u thuis in Haaksbergen waarin onze specialisten in kaart brengen wat uw wensen en voorkeuren zijn. Zo kunnen wij met u meedenken en u van advies voorzien. Ook kunt u langskomen bij onze showroom om inspiratie op te doen. Vervolgens wordt uw trap met de modernste inmeetapparatuur opgemeten en in onze trappenfabriek op maat gemaakt. Ten slotte worden uw trappen in Haaksbergen door onze eigen bezorgservice bij u thuis afgeleverd en gemonteerd. Uiteraard blijven de trappen op deze manier in perfecte conditie.

Neem gerust contact op!

Heeft u interesse en wilt u uw trappen in Haaksbergen door ons onder handen laten nemen? Laat het ons weten! Bel ons op 0512-545080 of mail naar info@comfort-trappen.nl. Hopelijk mogen wij ook uw trappen in Haaksbergen komen plaatsen!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen