Gouda

Kwaliteit en milieu

Een keuze voor één van de producten van comfort trappen is een keuze voor kwaliteit. Ons bedrijf beschikt over ruim 15 jaar ervaring in deze branche. Deze ervaring zorgt er voor dat we precies weten hoe we onze klanten tevreden moeten stellen. Een klanttevredenheid van 100% is dan ook ons doel. Doordat wij kwaliteit in elk facet nastreven horen we vaak van onze klanten: ‘Onze Comfort Trap klopt tot in het kleinste detail!’. Naast kwaliteit staan wij ook voor een milieubewuste bedrijfsvoering. Wanneer u een houten trap bij ons koopt kunt u erop rekenen dat waar mogelijk hout is gebruikt met een FSC® keurmerk. Dit keurmerk staat voor verantwoord bosbeheer zodat u zeker weet dat u het milieu niet onnodig belast. Als u gaat voor goed en duurzaam in Gouda zit u bij ons helemaal goed.

Gouda

Service

Bij comfort trappen gaan we niet alleen voor de beste kwaliteit van Gouda en omgeving. Wij willen ook onderscheidend zijn in de kwaliteit van onze service. Zo hebben wij onze eigen bezorgservice die zorgt dat onze producten in goede staat bij u in Gouda aankomen. De klant staat bij ons centraal en we staan dan ook open voor al uw wensen. In nauwe samenwerking met u kunnen we in onze ontwerpstudio een schitterende trap vormgeven. Ook op het gebied van traprenovatie leveren wij goede service. Alvorens we starten met de trap te renoveren komen we bij u thuis in Gouda alle maten opnemen. De traprenovatie kan vervolgens snel en efficiënt worden uitgevoerd.

Keuze

In kwaliteit en service zijn wij het beste wat u in Gouda kunt krijgen. Maar ook de enorme keuze die u heeft bij Comfort Trappen is ongeëvenaard in de regio Gouda. Van klassieke tot moderne trappen en van eenvoudige trappen tot overige trappen die hier buiten vallen.

U vindt bij ons voor elke stijl en elke ruimte een juiste trap. In onze trappenfabriek worden verschillende materialen gebruikt voor de perfecte trap. Een houten trap of een combinatie van hout en glas of hout en smeedijzer, bij Comfort Trappen kan het allemaal.

Prijzen

Onze voordelen zijn dus fantastische kwaliteit, geweldige service en een enorm assortiment. U kunt ook de vruchten plukken van onze snelle levering en klantgerichtheid in Gouda. Onze prijzen zijn scherper dan die van de concurrentie in de omgeving van Gouda. Hierdoor blijven onze schitterende trappen voor iedereen betaalbaar!