Trappen en Traprenovatie Ermelo

Dé trappenspecialist in Ermelo

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappenspecialist in Ermelo voor nieuwbouw, verbouw en traprenovatie. Wij ontwerpen en maken al meer dan 15 jaar houten trappen in opdracht van aannemers, architecten, bedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor alle soorten houten trappen. Van luxe trappen die uw hal omtoveren tot het visitekaartje voor uw woning, tot een eenvoudige trap voor uw garage of kelder. Wij kunnen het hele traject voor u verzorgen. Van advies en ontwerp tot de productie en plaatsing van uw droomtrap. We kunnen daarnaast ook vakkundige traprenovaties uitvoeren.

En nieuwe trap laten plaatsen in Ermelo

Comfort Trappen staat al sinds jaar en dag bekende als een betrouwbare en deskundige trapspecialist in Ermelo en omgeving. Aannemers, architecten maar ook particulieren uit het hele land weten ons te vinden. Wij leveren hoge kwaliteit werk, leveren maatwerk, zijn klantgericht, zijn divers en milieubewust. Comfort Trappen heeft reeds vele klanten in Ermelo die uiterst tevreden zijn over het houtwerk dat een leven lang meegaat.

Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit komen tot uiting in het scala aan klassieke, eenvoudige, moderne en overige trappen die wij te bieden hebben. Wij werken vanuit het geloof dat uw huis in Ermelo meer is dan alleen een dak boven uw hoofd. Een unieke trap of traprenovatie verbeterd de uitstraling van uw woning.

Onze duurzame manier van werken komt tot uiting in het feit dat we zo efficiënt mogelijk werken met zo min mogelijk afval. Zo houden we niet alleen Ermelo schoon, maar ook de rest van Nederland. Wij werken waar mogelijk uitsluitend met verantwoord FSC®-gecertificeerd hout.

Ermelo

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen

Een trap op maat laten maken

Voordat uw droomtrap geplaatst wordt in Ermelo, beginnen we altijd eerst met een gesprek zodat we u iets beter leren kennen. Zo kunnen onze specialisten inschatten wat uw wensen zijn en op basis daarvan u van advies voorzien. Ook als u nog niet precies weet hoe u uw droomtrap vorm wilt geven, kunt u gerust langs komen om ideeën op te doen bij ons in de showroom. Onze eigen inmeetploeg zal een kijkje nemen bij u in huis en de ruimte opmeten. Zo bent u er zeker van dat u de perfecte trap geleverd krijgt. Als onze binnenhuisarchitecten uw droomtrap eenmaal ontworpen hebben, zal uw trap op maat gemaakt worden in ons machinepark. Daar worden uw trap gerealiseerd met behulp van computer gestuurd CNC frezen. Zodra uw trap gereed is wordt deze in Ermelo afgeleverd en op deskundige wijze geplaatst door onze vakmensen van de bezorgservice.

Oneindige mogelijkheden bij Comfort Trappen

Comfort Trappen ontwerpt, produceert en plaatst diverse soorten trappen. Bij ons kunt u te allen tijde terecht, of u nu gaat voor een klassieke, eenvoudige, moderne trap. Voor elk budget kunnen wij iets moois ontwerpen. We zijn zowel gespecialiseerd in nieuwbouw als ook in het verzorgen van traprenovatie. Met een traprenovatie wordt de uitstraling en levensduur van de trap sterk verbeterd. Wij komen bij u langs in Ermelo en kunnen dankzij de modernste inmeetapparatuur uw trap binnen no-time opmeten. Op deze manier is het niet nodig om de onderdelen ter plaatse op te meten en aan te passen maar kunnen we veel al monteren in de fabriek. Dit zorgt bij ons voor een aanzienlijke tijdsbesparing. Zo keldert de kostprijs van ons product en dat merkt u in de prijs.

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Ontvang informatie over houten trappen, moderne trappen en traprenovatie in Ermelo

Als u plannen heeft om te gaan kiezen voor een nieuwe trap bij u in Ermelo, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt voor houten trappen, moderne trappen en traprenovatie bellen of mailen. U bent uiteraard altijd welkom voor een vrijblijvende aanvraag. Uw nieuwe houten trap of traprenovatie in Ermelo kunnen wij tot in de puntjes voor u regelen.