Trappen en Traprenovatie Ede

Nieuwe trappen en traprenovatie

Bent u op zoek naar een specialist in trappen in Ede? Dan zijn wij, van trappenfabriek Comfort Trappen, helemaal wat u zoekt. Als dé trapspecialist weten wij alles op het gebied van houten trappen. Wij bieden u een veelzijdig aanbod. Zo maken wij compleet nieuwe trappen, maar kunt u ook bij ons terecht voor traprenovaties. Het maakt niet uit welke wensen u voor uw trappen in Ede heeft, bij ons vindt u het. Wanneer gaan wij voor u in Ede aan de slag?

Dé trapspecialist in EdeTrappen Ede

Wij maken al ruim 15 jaar houten trappen in opdracht van particulieren en bedrijven. Deze trappen vervaardigen wij in onze eigen trappenfabriek. Hierbij maken we gebruik van de beste technieken en materialen. Wij kunnen u dan ook echt passend maatwerk in Ede leveren. Verder bieden wij u nog veel meer voordelen:

  • Onze specialisten begeleiden u van begin tot eind
  • Daarnaast bieden wij u een hoogwaardige kwaliteit
  • En dat tegen een zeer scherpe prijs

Kies voor een perfecte trap

Als u voor ons kiest, dan kiest u voor een hoogwaardige kwaliteit. De trappen die wij maken, kloppen tot in het kleinste detail. Onze klanten waarderen dit. Onze vakmensen zijn zeer bevlogen en streven altijd perfectie na. Als u ons inhuurt voor het maken of renoveren van uw trappen in Ede, dan bent u er dus zeker van dat wij u passend maatwerk leveren.

Diverse materiaalcombinaties

Wij zijn op de hoogte van de huidige trends in trappen. Zo weten wij dat steeds meer mensen kiezen voor een trap die bestaat uit verschillende materialen, zoals hout in combinatie met natuursteen of glas. Door deze materialen te combineren, ontstaat er een unieke trap die een persoonlijke uitstraling aan uw woning geeft. Wij bieden u de volgende materiaalcombinaties:

  • Hout en glas
  • Hout en roestvast staal
  • Hout en smeedijzer

Wilt u meer weten? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u in Ede bieden.

Wij staan voor u klaar in Ede!

Ons trappenbedrijf staat voor u klaar in Ede. Wij voorzien u natuurlijk eerst van een vrijblijvend advies. Zo komt u meer te weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Voor het maken van een afspraak of meer informatie, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u telefonisch doen via 0512-360408. Natuurlijk kunt u ons ook e-mailen (info@comfort-trappen.nl ). Onze vakmensen staan klaar om te beginnen met uw trappen in Ede!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen