Trappen en Traprenovatie Dordrecht

Een trap op maat laten maken

Trappen DordrechtWilt u graag een vakman die één of meer trappen in Dordrecht kan leveren bij u? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van trappen en wij doen dit al ruim 15 jaar. Met veel liefde en ambacht vervaardigen wij iedere dag weer houten trappen in onze trappenfabriek. Inmiddels bewandelen dagelijks vele mensen in Dordrecht en in de rest van Nederland trappen die door ons gemaakt zijn. Dat maakt ons trots en zorgt ervoor dat wij hier nog jaren mee bezig willen blijven. Wilt u ook weten hoe het beklimmen onze trappen bij u thuis in Dordrecht zou zijn? Wij komen graag bij u langs om alles in te meten. Vervolgens kunnen wij voor een houten trap op maat maken. Deze leveren we en monteren we bij u in Dordrecht wanneer het u uitkomt.

Professionele traprenovaties

Bent u nog aan het twijfelen of u een geheel nieuwe trap wilt, of alleen een frisse uitstraling van uw huidige trap? Misschien is één van onze traprenovaties dan wel iets voor u. U kiest de materialen, producten en uitstraling en wij kunnen in een mum van tijd uw trappen weer helemaal vernieuwen. Hierna kan iedere trap weer jarenlang mee. Ook wanneer uw trap niet meer voldoet aan de hedendaagse veiligheidseisen kan een renovatie voor uitkomst zorgen. Eén ding staat voorop: met onze traprenovatie krijgt uw trap een volledig nieuwe en frisse uitstraling. Dat is fijn om te weten wanneer de trap niet meer voldoet aan uw smaak. Wij komen graag bij u in Dordrecht langs om uw trap een make-over te geven. Wilt u dit ook? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Bel ons ook als u geïnteresseerd bent in één van onze trappen in Dordrecht.

Daarom kiest u voor Comfort Trappen in Dordrecht

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Hoge kwaliteit
  • Klantgericht
  • Milieubewust
  • Op maat gemaakt

Al onze materialen zijn milieuvriendelijk en voorzien van het FSC® certificaat. Zo kunnen wij ons steentje bijdragen aan de duurzaamheid. Dit vinden wij bij Comfort Trappen van levensbelang.

Interesse in onze trappen?

Wilt u binnenkort ook één van onze trappen bij u in Dordrecht? Wilt u graag een op maat gemaakt trap? Eentje die helemaal voldoet aan al uw eisen? Zonder compromis? Dat komt goed uit. Onze trappen voldoen aan alle eisen, ook aan die van u. Bel ons: 0512-545080. U wilt toch ook één van de trappen van Comfort Trappen ook in Dordrecht?

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen