Dokkum

Uw houten trappenspecialist

Welkom bij trappenfabriek Comfort Trappen, uw houten trappenspecialist in Dokkum voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij ontwerpen en maken al meer dan 15 jaar houten trappen. Dit doen wij in opdracht van aannemers, architecten, bedrijven en particulieren. U kunt bij Comfort Trappen terecht voor zowel maatwerk als seriematige productie. Bij ons is er voor elk wat wils. Dat kan uiteenlopen van een luxe houten trap in een statig herenhuis tot een eenvoudig trap voor uw garage bij u thuis in Dokkum. Voor ieder budget kunnen wij een trap leveren, zowel compleet als halffabricaat. Wij verzorgen het hele traject – van advies tot plaatsing van uw droomtrap – graag voor u.

Onze filosofie

Comfort Trappen is niet voor niets al sinds jaar en dag een bekende trapspecialist in Dokkum en omgeving. Aannemers en architecten uit het hele land weten ons te vinden omdat wij bekend staan om de hoge kwaliteit, klantgerichtheid, maatwerk, diversiteit en milieubewustheid. Wij hebben reeds vele klanten in Dokkum die uiterst tevreden zijn over het houtwerk dat al jarenlang meegaat. Klantgerichtheid, maatwerk en diversiteit komen tot uiting in het scala aan klassieke, eenvoudige, moderne en overige trappen dat wij te bieden hebben.

Wij geloven dat uw huis in Dokkum meer is dan alleen een dak boven uw hoofd. Een unieke trap geeft een persoonlijke uitstraling aan uw woning. Dankzij ons maatwerk is elk moment dat u thuis bent weer fijn. Wij werken waar mogelijk uitsluitend met FSC®-gecertificeerd hout.

Traprenovatie Dokkum
Dokkum

Werkwijze

Uw droomtrap in Dokkum begint altijd eerst met een gesprek waarin onze specialisten u van advies voorzien en uw wensen aanhoren. Zo zijn wij in staat om maatwerk te leveren aan particulieren en ondernemingen. Als u nog geen concreet plaatje van uw perfecte trap in uw hoofd heeft, kunt u gerust langs komen om inspiratie op te doen in onze showroom. Onze eigen inmeetploeg zal eventueel een kijkje komen nemen bij u thuis zodat u er zeker van bent dat u een trap op maat krijgt. Eenmaal ontworpen, zal uw trap op maat gemaakt worden in ons machinepark waar met behulp van computer gestuurd CNC frezen deze geproduceerd wordt. Ten slotte wordt uw trap in Dokkum geleverd en op deskundige wijze geplaatst door onze eigen bezorgservice.

Verschillende soorten trappen

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen diverse soorten trappen. Bij Comfort Trappen is de klant koning, of u nu gaat voor klassiek, eenvoudig, modern of overige trap. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in nieuwbouw, maar verzorgen ook traprenovatie. Een traprenovatie zorgt er voor dat uw huis of pand weer een frisse uitstraling heeft. En dat hoeft niet duur te zijn! Onze specialisten komen bij u langs in Dokkum en hebben dankzij de modernste inmeetapparatuur uw trap binnen de kortste keren opgemeten. Dit zorgt er voor dat we de onderdelen niet meer ter plaatse hoeven op te meten maar direct kunnen monteren in de fabriek. Dit levert zowel voor u als voor ons een gigantische kostenbesparing op.

Bent u geïnteresseerd in houten trappen? Maak snel een vrijblijvende afspraak met onze experts om de mogelijkheden te bespreken.