Trappen en Traprenovatie Doetinchem

Unieke en op maat gemaakte trap

Hulp nodig bij het plaatsen van nieuwe trappen in Doetinchem? Of gaat u verhuizen naar een nieuwbouwwoning en wilt hiervoor trappen op maat laten maken? Dan bieden de vakmensen van Comfort Trappen u een helpende hand. In onze trappenfabriek maken wij een houten trap die aan uw specifieke wensen voldoet. Wij zijn in staat om een unieke trap te ontwerpen, waarmee uw woning wordt omgetoverd tot een droomhuis. Wat kunnen wij in Doetinchem voor u doen?

Kwalitatief hoogstaand maatwerk

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het produceren van houten trappen. Als u ons inhuurt voor het plaatsen van nieuwe trappen in Doetinchem, dan komen wij altijd eerst bij u langs om uw wensen, uw budget en de mogelijkheden met u door te nemen. Vervolgens stellen wij, in nauw overleg met u, een ontwerp op. Uw trappen worden in onze eigen trappenfabriek gemaakt. Wij werken altijd met de nieuwste technieken en het allerbeste hout. Hierdoor kunnen wij u dan ook kwalitatief hoogstaand maatwerk leveren.

Traprenovatie in DoetinchemEmmen

Wilt u uw trappen in Doetinchem op laten knappen? Traprenovaties voeren wij graag en vakkundig voor u uit. Met behulp van de meest moderne technieken geven wij uw trappen weer de frisse uitstraling die u wenst. Natuurlijk doen wij dit op een budgetvriendelijke wijze. De onderdelen kunnen wij allemaal op maat maken in onze trappenfabriek. Hierdoor hebben wij de onderdelen in slechts een paar uur gemonteerd. Dit zijn de voordelen van onze traprenovatie:

  • Een snelle uitvoering
  • Maatwerk door echte vakmensen
  • Een scherpe prijs

Perfectie en veiligheid van onze trappen

Wij gaan niet alleen voor perfectie, maar denken ook aan uw veiligheid. Daarom zijn wij goed op hoogte van alle wettelijke regels en eisen waaraan nieuwe trappen moeten voldoen. Zo moet de breedte tussen de trapafscheidingen minimaal 8 centimeter zijn. Ook weten wij dat de maximale hoogte van een trap zonder bordes 4 meter is. Bij ons bent u dus zeker van een veilige en goed beloopbare houten trap in Doetinchem van kwaliteit.

Interesse in ons houten trappen of traprenovatie?

Interesse in ons vakmanschap in Doetinchem? Dan horen wij graag van u. Wij helpen u bij het ontwerp, produceren de houten trap voor u en plaatsen deze. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u in Doetinchem bieden? Bel dan naar 0512-360408. U kunt ook een e-mail sturen naar info@comfort-trappen.nl . Wij zorgen ervoor dat u al snel de mooiste trappen in Doetinchem heeft!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen