Trappen en Traprenovatie Deventer

Een trap op maat laten maken in Deventer

Bij een droomhuis hoort natuurlijk een bijpassende trap. Voor de mooiste trappen in Deventer moet u daarom bij Comfort Trappen zijn. Op maat gemaakt, geheel naar uw eigen wensen en met oog voor detail en veiligheid. Of u nu op zoek bent naar een klassieke houten trap, of meer trendy trappen van verschillende materialen; onze medewerkers van Comfort Trappen denken graag met u mee!

Dé trapspecialist in Deventer!

Trappen DeventerTrappenfabriek Comfort Trappen is al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van trappen. In opdracht van particulieren, aannemers, architecten en bedrijven plaatsen, renoveren en onderhouden wij in onder andere Deventer verschillende soorten trappen, waaronder houten trappen. Van advies en ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing van de trap blijven wij betrokken en ook het periodieke onderhoud van uw trap in Deventer nemen wij graag voor onze rekening. Tevens houden wij daarbij uiteraard rekening met de geldende veiligheidsvoorschriften en wettelijke eisen. Wanneer u kiest voor een ontwerp van Comfort Trappen, komt een medewerker persoonlijk langs om uw wensen en ideeën in kaart te brengen. We beoordelen de situatie en geven tips en advies waar nodig om uiteindelijk tot de beste keuze te komen. Ook wanneer u kiest voor traprenovatie van uw bestaande trap bent u bij Comfort Trappen aan het juiste adres. Op deze manier geeft u uw huidige trap op een budgetvriendelijke manier een nieuwe, frisse uitstraling. Met onze inmeetapparatuur meten we uw trap nauwkeurig op, zodat we in onze trappenfabriek alles precies op maat kunnen maken. Door het uitgebreide assortiment aan trappen in Deventer hebben wij altijd een passende oplossing voor u!

Comfort Trappen in Deventer

Of u nu kiest voor een compleet nieuwe trap, of traprenovatie in Deventer; u wilt in ieder geval zeker zijn van kwaliteit en duurzaamheid. Dit alles het liefst tegen een scherp tarief. Bij Comfort Trappen bieden wij:

  • Voor ieder budget een trap
  • Eigen bezorgservice in Deventer
  • Eigen ontwerp en productie in onze trappenfabriek
  • Compleet geplaatst of levering als halffabricaat

Vragen over onze trappen?

Heeft u vragen of wilt u advies over onze trappen in Deventer? Neem dan eens contact met ons op. Via het contactformulier op onze website kunt u uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met uw op. Ook telefonisch staan wij u graag te woord. Wij zijn bereikbaar op 0512-545080. Hopelijk zien wij u snel voor een Comfort Trap in Deventer!

Meer informatie over trappen of traprenovatie?

Neem contact op met Comfort Trappen voor meer informatie en advies

Speciale Projecten
Bovenkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-088-WP
Halfslag Trappen
1.-Klasieke-trap-opstap-donker-eiken_halfslag.
Luxe Trappen
Onderkwart Trappen
foto-reportage-maart-2007-182-WP
Rechte Steek Bordes
P3040871R-RSB-WP
Rechte Steek Trappen
DSC_3849-RS-WP
Z-Trappen